Demokrat Parti, Genel Başkanlı Nilüfer Kongresi yaptı

26.11.2018
A+
A-

Demokrat Parti Nilüfer ilçe kongresi, il başkanlığı binasında geniş katılımla gerçekleştirildi. DP Nilüfer ilçe başkanı Mehmet Akgün’ün güven tazelediği kongrede, Divan Başkanlığını Çağrı Kaplan yaparken, Divan’da İnegöl ilçe başkanı Murat Balakuş, Orhangazi ilçe başkanı Baki Bekar, Yıldırım ilçe başkanı İsmail Gültekin ve Osmangazi ilçe başkanı Ersin Aktaş görev yaptı. Nilüfer ilçe yönetim kurulu listesine ise Semih Karayel, Ali İlhan, Hüseyin Aydın, Nesrin Düşünceler, Erman Temel, Hasan Serçe, Hasan Taş, İsmail Argın, Ayvas Bayraktar, Hasan Bora, Selma Çelik, Mehmet Kabayel, Haşim Öz, Sevim Sarıbaş, Süleyman Havuz, Ali Kozlu delegelerin oyunu alarak seçildi.

MKK üyeleri Salim Kaplan ve Metin Engin’in de katıldığı kongrede, Akgün’ü ilçe başkanları da yalnız bırakmadı.

KALICI HİZMETLER…

DP Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan’ın açılış konuşması sonrası, DP Genel Genel Başkanı Gültekin Uysal’ın salona konferans yöntemi ile bağlanması ile partililerde coşku tavan yaptı.

Genel Başkan Uysal; “1946’dan beri davamızdan 1 santim bile ayrılmayan siz değerli başkanlarımı ve üyelerimin fedakarlıklarını tekrar kutluyorum. Başvekili Adnan Menderes, Bakanları Hasan Polatkan, Fatin Rüştü Zorlu’yu şehit veren Demokratlar, Türkiye’nin gerçek partisidir. Önümüze çıkartılan tüm zorluklarına rağmen devleti yönetmiş, hiçbir iç ve dış tehdide boyun eğmemiştir. Dün ne bu memleketi nasıl yönettik isek bugünde aynı azim ve kararlılıkla yönetmeye talibiz. Bursa’da önemli işlere imza atacak, kalıcı hizmetler yapacak olan, belediyelerimiz için asil kadrolarınızla, nitelikli ve nicelikli adaylarınız ile bu inançla Bursa’da Kır’atı şahlandıracaksınız. Hak kapımız herkese açıktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.