Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı’ndan ilçelere iftar ziyareti!

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı’ndan ilçelere iftar ziyareti!
23.04.2022
A+
A-

Çiftçiler dert küpü: Hayat pahalılığı canımıza tak etti! Ot dahi yetiştiremiyoruz!

Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığı üyeleri, ilçelere iftar ziyaretinde bulundu.

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar etkinliğine İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, İl Sekreteri Ali Nur Aranılan, İl Başkan Yardımcıları Mümin Eren, Hatice Mutlu ve Ömer Karaali katılım sağlarken, partiye yeni katılan üyelere de rozet takıldı.

İftar programı sonrası Derecik ve Demirdere mahallelerini ziyaret eden Zafer heyeti, vatandaşların sorunlarını dinledi. Görüşmeler esnasında köylü vatandaşlar; ”Tarım üretim girdi maliyetlerinden ve hayat pahalılığından şikayette” bulundu.

İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, ziyaretlerle ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Vatandaşımızın 20 yıllık kesintisiz iktidar olan zihniyetinin altında kaldığının resmidir bugün yaşananlar. Derhal seçim ülkenin kurtuluşu açısından elzemdir. İftar programında da de ifade ettiğim gibi; Zafer Partisine gönül veren, Zafer Partisinin ülkemizin güzel yarınlarının mimarı olduğuna inanan vatan sevdalısı yürekler ve kıymetli misafirler hepinizi saygı ile selamlıyorum. İlçe başkanımıza nazik davetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Allah, bu mübarek ayda yaptığınız tüm ibadetleri kabul etsin inşallah. Arkadaşlar; ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal sorunlar hepimizin malumudur. Son bir yıl içinde ise milyonlarca insan bırakın ev, araba almayı, orta halli bir otelde tatil yapma, kaliteli bir mekânda yemek yeme hayalini bile kaybetti.

Uzaya çıkmayı hayal ederken, yüklü elektrik, doğalgaz, su faturalarına takıldık, boş tosta, boş baklavaya ve boş tencereye takıldık. Dizilerde Türklük propagandası ile toplumun gazı alınırken ülkemize milyonlarca sığınmacı dolduruldu.

Yirmi yılda gelinen durum ve özeti maalesef budur! İçinde bulunulan umutsuz ortamda yok mu bizi bu sıkıntılardan çıkaracak bir Türk evladı derken, Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ “Ben varım” dedi ve vatan savunması için bir savunma hattı açtı. Vatanını sözde değil, özde seven cesur yürekler bu çağrıya uyduk ve vatan savunmasındaki yerimizi aldık. Lakin moralimizi bozmak isteyen birileri de var ve diyorlar ki; “Boşuna uğraşıyormuşuz, iktidara gelemezmişiz vs. vs.” Biz diyoruz ki, ey bu sözleri sahipleri anlayın artık, bizimkisi siyaset değil, vatan savunması. Biz gücün yanında değil, doğru olanın yanındayız ve biz kutsal olan bir şey için mücadele ediyoruz. Vatan! Değerli arkadaşlar inanın artık her birinizin ileride gurur duyacağınız onurlu bir hikayesi var. Çünkü ülkenin içinde bulunduğu bu zor durumda doğru taraftasınız. Arkadaşlar; son söz olarak Türk Milletinin zaferi için daha çok emek vermenizi istiyorum. Unutmayın, zafer hazırlanmaktır. İnançla, umutla, hazırlanmaktır. Umutla, emekle Türklüğün zaferi için çalışan siz dava arkadaşlarıma saygılarımı sunuyorum. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.