Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayınında ‘dislike’ rekoru

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yayınında ‘dislike’ rekoru
27.06.2020
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın YKS’ye gireceklere yönelik Youtube üzerinden yaptığı canlı yayında eleştiri olunca yorumları kapattılar ancak “dislike”a çözüm bulamadılar.

“Dislike” nedir?

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, YKS hakkında öğrencilerin sorularını cevaplamak için video konferans ile Youtube üzerinden canlı yayına katıldı.

Erdoğan’ın, “Sınav tarihi 27-28 Haziran olarak belirlendi. Böylece ilk tarihe göre hazırlık yapan öğrencilerin gereksiz yere yaklaşık bir ay daha sınav stresi yaşamalarının önüne geçildi” ifadeleri üzerine aylardır salgın ve sınav belirsizliği nedeniyle sorun yaşayan gençler büyük tepki gösterdi. Yayının “Oy yok” tepkileri üzerine yoruma kapatılması gençleri daha da öfkelendirdi.

Gençler, #OyMoyYok protestosunu sosyal medyaya taşırken Youtube’da yayınlanan videonun adeta “dislike” rekoru kırdığı görüldü. Videoda dislike sayısının 319 bine ulaştığı görüldü. Beğeni sayısı ise 75 binde kaldı.

DİSLİKE NEDİR: Youtube’da, beğenmeme simgesinin tıklanması.

DAVUTOĞLU’DAN ERDOĞAN’A SOSYAL MEDYA GÖNDERMESİ

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı ve AKP ve Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın canlı yayınının yorumlarının kapatılmasına çarpıcı bir göndermede bulunması dikkat çekti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün YouTube’da katıldığı canlı yayında gençlerin ‘Oy yok size’ temalı paylaşımlarının ardından yorumların kapatılmasına gönderme yapan Ahmet Davutoğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Gençler ve her daim genç kalanlar @onediocom’da sizlerden gelen soruları yanıtladım. Üstelik, yoruma da açık”

(Ciddigazete)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.