“Çocuk Yetenek Şenliği” 6 – 7 Ekim’de Bursa’da

04.10.2018
A+
A-

Sevgi Uyumaztürk (Sevgi Uyumaztürk Etkinlik Yönetimi ) ve Gamze Geylani (GG İŞ Geliştirme Danışmanlığı) markaları Bursa’da 6 – 7 Ekim’de 10:00 – 17:00 saatleri arasında Türkiye Jokey Kulübü ev sahipliğinde Osmangazi Hipodromu’nda (Altınşehir-Nilüfer) ilk kez yapılacak olan “Çocuk Yetenek Şenliği”ne imza atmaya hazırlanıyor. . .

Bursa’da ilk defa yapılacak olan kurumsal sosyal sorumluluk projesi olarak hayata geçirilen “Çocuk Yetenek Şenliği”ne en büyük destek Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden geldi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı kuruluşlardan BTM (Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi), Bursa Müze yanı sıra Kızılay’ın da destekleyip organizasyonunda yer aldığı, ana sponsor olarak Eker Meydan’ın, sağlık sponsoru olarak Medicana’nın, organizasyon sponsoru olarak Veysel Bozdağ Organizasyon’un, Hetader’e destek noktasında Eker, Hastavuk ve Özşark Yaprak Döner-Kebap Salonu firmalarının da yer aldığı etkinlik iki gün boyunca katılımcı aileler ve çocuklara unutulmaz deneyimler yaşatmayı hedefliyor.

PEPEE DE ÇOCUK YETENEK ŞENLİĞİ’NDE

Şenliğin en büyük sürprizi yerli ve milli ilk çizgi roman kahramanı Pepee olacak. Çocukların sevdiği ve yoğun ilgi gösterdiği Pepee gösterileri ile şenliğe renk katacak. Yaş sınırının olmadığı etkinlikteki atölyelere 4-12 yaş aralığındaki çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.

Açık havada sonbahar renkleriyle donanmış doğal bir ortamda, çocuklar aileleri ile bir arada hem eğlenecek hem de atölyelerde unutulmaz deneyimler yaşayacak, şarkılar söyleyecek, Pepee ile buluşacak, bilim gösterisi izleyecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.