CHP’li Erdal Aktuğ: Her kışın ardından mutlaka bahar gelir!

CHP’li Erdal Aktuğ: Her kışın ardından mutlaka bahar gelir!
05.01.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bursa Büyükşehir, Nilüfer ve Mudanya Belediye Başkan Adayları’nın açıklanmasının ardından Mudanya Belediye Başkan Aday Adayı ve CHP Grup Sözcüsü Erdal Aktuğ’dan ilk değerlendirme geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yerel seçimlere ilişkin aday belirleme çalışmaları sürüyor. Dün sabah saatlerinde toplanan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında karara bağlanan adaylar, Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan Parti Meclisi’nin (PM) onayına sunuldu.

Aktuğ, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediye Başkan Adayı olarak Turgay Erdem ve Mudanya Belediye Başkan Adayı olarak mevcut Başkan Hayri Türkyılmaz’ın belirlendiği toplantının ardından bir açıklama yaptı.

Aktuğ, Belediye Başkan Aday Adaylığı sürecini ‘karanlıktan şikayet etmek yerine mum yakmaya çalıştık’ diye nitelediği açıklamasında, “Mudanya’mıza, Bursa’mıza ve partimize katkı koymak için elimizden geleni yaptık, yapmaya da devam edeceğiz, takdir Ankara’nındı, Parti Meclisi’mizindi” dedi.

20 yıldır Bursa’ya ‘kentine hizmet’ anlayışı ile hizmet etmeye çalıştığını vurgulayan Aktuğ, “Kendimize değil, kentimize hizmet için çıktık bu yola ve bu anlayışı benimseyerek elimizi hatta gövdemizi taşın altına koyduk. “ diye konuştu.

Aktuğ, aday belirleme sürecine değinerek, “Bursa’daki aday belirleme sürecinde bazı itiraz edilecek konular oldu, sıkıntılar, kırgınlıklar yaşandı, hala yaşanıyor ancak bunları zamanı geldiğinde örgütümüzle paylaşıp, doğru yöntemleri ve süreçleri inşa edeceğiz. Çözümü hep birlikte bulacağız” dedi.

“BURSA GÜLÜMSEMEYE HAZIR OLSUN”

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı’nı da değerlendiren Aktuğ, “Başta Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sayın Mustafa Bozbey olmak üzere aday gösterilen tüm Belediye Başkan adaylarımızı tebrik ediyor, başarılar diliyorum. Bursa ve Bursalılar artık hak ettiği gülümsemeye kavuşmak için hazır olsun. Umuda ve başarıya adanmış bu yolda hep beraber güzel yarınlarda, Bursa’ya baharı getireceğiz” diye konuştu.

Aktuğ ayrıca, aday adaylığı sürecine destek veren herkese teşekkür ederek şunları söyledi:

“Mudanya’mıza ve Bursa’mıza değer katmayı, aydınlatmayı amaçladığımız bu süreçte beni ve ekibimi yalnız bırakmayarak destek olan, emek veren partili, partisiz herkese çok teşekkür ederim. Bu karanlık günler de elbet sona erecek, her kışın ardından mutlaka BAHAR gelir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.