Cemil Aydın: Uludağ’da sıkıntıyı vatandaş çekiyor!

14.09.2018
A+
A-

Uludağ’da yetki karmaşası tuvaletleri de vurdu! MHP Osmangazi Belediye Meclis Üyesi ve Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Uludağ’daki bu soruna dikkat çekti.

Aydın, “Uludağ’da tuvalet bakımından bile yetki karmaşası var. Uludağ Kirazlıyayla piknik alanındaki tuvaletlerin bakımsızlığı halk tarafından şikayetlere konu olmaktadır. Çözüm olarak Büyükşehir’in Osmangazi Belediyesini adres göstermesinin ardından, yetkinin Milli Parklar Müdürlüğü’nün uhdesinde olduğu ifade edilince olan vatandaşlarımıza oluyor’’ dedi.

MHP Grup Sözcüsü Cemil Aydın, Uludağ’da yönetim tartışmasının uzun süredir Bursa gündeminde yer aldığını belirterek, imardan temizlik hizmetlerine kadar her konuda çözümsüzlüğün baş gösterdiğini söyledi.

Tüm sıkıntıyı Bursa halkının çektiğini ifade eden Aydın, Uludağ’ın yerel yönetim erkleri tarafından planlanıp, yönetilmesi gerektiğini yıllardır ifade ettiklerini belirterek şunları söyledi: ‘’Adı geçen piknik alanındaki umumi tuvaletlere acilen müdahil olunmalı, ilgili kurumlar bu basit temizlik ve onarım hizmetinde sorumluluğu birbirine atmamalıdır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.