Cemil Aydın: Termal turizm, buhar oldu!

05.08.2018
A+
A-

MHP Osmangazi Belediye Meclis Sözcüsü Cemil Aydın, yıllardır Bursa’nın termalde başkent olacağı sözünün verilmesine rağmen, atılan bir adımın olmadığını iddia ederek, sert sözlerle belediye başkanlarına yüklendi.

MHP’li Aydın; “Yıllardır aynı sloganı tekrarlıyor, reklam panolarına yazıyoruz. -“Bursa yeniden termal turizmin başkenti olacak.”- Kış sporlarını Erzurum’a, termal turizm temalı kongre, eğitim ve toplantıları Afyon’a kaptıran Bursa, her yönüyle lobi eksikliğini hissederken yerel yönetimlerin bu konularda alışılmış çaresizliği kabullendiği gözükmektedir’’ dedi.

Cemil Aydın, Bursa’nın sorunlarının göz ardı edildiğini belirterek şunları söyledi:

‘’Milletvekili iken çok haklı ve doğru olarak zamanın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’na Bursa’mızın jeotermal kaynakları konusunda yazılı önerge vererek sorgulayan Osmangazi Belediye Başkanı Sayın Mustafa Dündar’ın önergesine duyarsız kalması, büyükşehir belediye başkanlarının yakın geçmişte ve günümüzde süre gelen sessizliği neticesinde hak etmediğimiz tabloyu seyretmeye devam edeceğiz. Maalesef Bursa iyi yönetilmiyor.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.