Bursa’nın perileri, İstanbul’u farklı geçti

19.11.2018
A+
A-

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, deplasmanda İstanbul Üniversitesi Gelişim takımını 93-62 mağlup etti.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 8. hafta mücadelesinde Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, İstanbul Üniversitesi Gelişim ile karşı karşıya geldi. Prof. Dr. Turgay Atasün Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğini Bursa ekibi, 26-28 önde tamamladı. İkinci periyodun başında hücum etkinliğini yakalayan Bursa temsilcisi 17 sayılık seri ile maçın ilk devresini 60-32 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında da oyun hakimiyetini elinde bulunduran Bursa Büyükşehir Belediyespor üçüncü çeyreği 74-54 maçı da 93-62 önde tamamladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı pivotu Sharon Houston 26 sayı 11 ribaunt ile maçın en skorer ismi olurken, yeşil-beyazlı diğer isimler Pelin Küççük 21 sayı, Hande Kuzu 17 sayı ile galibiyete katkı koydu. Bu sonuçla ligdeki dördüncü galibiyetini alan Büyükşehir’in perileri, TKBL 9. haftasında sahasında Galatasaray Gelişim ile karşılaşacak. 25 Kasım Pazar günü TOFAŞ Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.