‘’Bursa’nın kasasını boşaltıyorlar!’’

‘’Bursa’nın kasasını boşaltıyorlar!’’
17.07.2018
A+
A-

İbrahim Mart, Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı dönemlerinde Bursa’nın kamu ve belediye yönetimlerine yaptığı keskin çıkışları ile Bursa’ya damgasını vurmuş ender isimlerden birisiydi. 27. dönem Milletvekilli adaylığı ile kamuoyunun karşısına çıkarak, vatandaşlara farklı söylemleri ile CHP’nin geleneksel çizgisine katkı koyan İbrahim Mart, ilçe teşkilatlarına, 24 Haziran seçimlerinde kendisine gösterilen destek için nezaket ziyaretinde bulunuyor.

CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı’nın Yönetim Kurulu toplantısına teşekkür ziyareti gerçekleştiren Mart;  “Milletvekilli adayı olarak, Osmangazi ilçemizde birlikte yaptığımız çalışmalardan, duyduğum memnuniyeti belirtmek isterim. Bana gösterdiğiniz yakın ilgini, iletişim ve işbirliği için başta ilçe başkanımız Mete Akyolcular olmak üzere, ilçe Yönetim Kurulu Üyelerimize, ilçe gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize, seçimlerde emeğini ve desteğini esirgemeyen Osmangazi ilçemizin tüm üyelerine teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

BURSA BÜYÜKŞEHİR CHP’YE YAKIŞIR

İbrahim Mart, CHP Osmangazi İlçe Başkanlığı ziyaretinde, isminin Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı için geçtiğinin hatırlatılması üzerine; “Bugün 24 Haziran’da örgütümüzün seçim ziyaretinde milletvekili adaylarımızın her koşulda yanlarında olduğunuz için teşekkür etmek için geldik. Bursa Belediyesi Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ismimin geçtiğini bir yayın organında öğrendim. Bilmiyorum. Ancak Bursa Büyükşehir Belediyesi CHP’ye yakışır. Ve ismi geçen değerli adaylarımızın, Bursa için birlikte çalışması gerekir’’ dedi.

Bursa’nın hiç hak etmediği kadar kötü yönetildiğini belirten İbrahim Mart, ‘’Kaynaklar israf ediliyor, belediyenin kasası boşaltılıyor, buna karşın Bursa yaşanabilir kentler sıralamasında sürekli gerilerde kalıyor. CHP’nin katılımcı, kent ve kentliden yana, sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile Bursa’nın makus talihi değişebilir. Bursa’nın buna ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.