Bursalılar düzgün bir nefes alacak!

10.09.2018
A+
A-

Nefes koçları Bursa’da isteyen herkese nefes analizi gerçekleştirecek.

Doğal nefes çalışmaları, Mucize Kursu, nefes koçluğu gibi birçok sistemin önderi Nevşah F. Karamehmet’in kurucu başkanı olduğu NFS Yaşam Okulu’nun Bursa şubesinde isteyen ve arayan herkese nefes analizi gerçekleştirilecek. Doğru nefes almak ve nefesini tanımak isteyenler için NFS Yaşam Okulu nefes koçları, 13 Eylül saat 17.00-18.00 arasında, NFS Bursa Ofisinde nefes analizi düzenleyecek.

Uluslararası Nefes Koçluğu Federasyonu Kurucu Başkanı, Nefes Uzmanı ve Yazar Nevşah F. Karamehmet’in kurucu başkanı olduğu NFS Yaşam Okulu’nun Bursa ofisinde, uzman nefes koçları katılımcılara nefes analizi yapılacak ve kişiye özel bilgiler verilecek.

Katılımcıların “Nefes kapasitemizin ne kadarını kullanıyoruz? Nasıl nefes alıyoruz? Nefes alış veriş şeklimiz yaşamımızı nasıl etkiliyor? Doğal nefes alıyor olsaydık yaşadığımız hangi sıkıntılar, problemler ortadan kalkacaktı? Nefesimizdeki problem ne zaman ve nerede ortaya çıkıyor?” gibi sorulara yanıt bulacağı çalışma, 0850 455 13 08 no’lu teli arayarak randevu alan herkese açık olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.