Bursalı mali müşavirler ‘bayram’da buluştu

Bursalı mali müşavirler ‘bayram’da buluştu
19.06.2018
A+
A-

Bursa Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nın (BSMMMO) Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kültürpark’taki Dörtler Restaurant’ta gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma töreni, meslek mensuplarını bir araya getirdi.

BSMMMO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer İşci, Yönetim Kurulu Sekreteri Hasan Uçar, Yönetim Kurulu Üyeleri Asim Karaman ve Fatih Arslan’ın da hazır bulunduğu geleneksel bayramlaşma töreninde konuşan Oda Başkanı Ahmet Hikmet Sönmez, “Dini bayramlar yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik ve dostluk duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, bizleri birbirimize en kuvvetli hislerle kenetleyen günlerdir. Barışın ve özgürlüğün hakim olduğu bayramlar geçirmek ümidiyle, herkesin bayramını kutluyorum” şeklinde konuştu.

BSMMMO Ramazan Bayramı’nın ikinci günü Kültürpark’taki Dörtler Restaurant’ta gerçekleştirdiği geleneksel bayramlaşma töreni, meslek mensuplarını bir araya getirdi.

Bayramlaşma törenine katılan meslektaşlarına teşekkür de eden Ahmet Hikmet Sönmez, “Odamızın geleneksel bayramlaşma törenine katılarak bizleri onurlandıran bütün misafirlerimize yönetim, denetleme ve disiplin kurullarımız adına, sonsuz saygı ve şükranlarımı sunuyorum” dedi. Bu arada, tatlı ve içecek ikramının da yapıldığı bayramlaşma töreni, hoş sohbetlere sahne olurken, meslek mensupları bayram vesilesiyle sohbet etme imkanı da buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.