Bursa’da öğretmenler kurtlarını döktü

24.11.2018
A+
A-

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kocaeli Bursa Dayanışma ve Yardımlaşma Deneği tarafından düzenlenen ‘Öğretmenlerimize Şükranlarımızla’ adlı gecede Bursa’da çeşitli okullarda görev yapan öğretmenler, adet kurtlarını döktü.

Öğretmenler için düzenlenen gecenin ilerleyen saatlerinde çeşitli yörelerin şarkı ve türkülerinin seslendirildiği bir sunum da gerçekleşti. Sunucu DJ Furkan Aydın’ın başarılı sunumu ile devam eden gecede dernek üyeleri ve öğretmenler dans ederek bu önemli geceyi kutladılar. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan gecede sürpriz ise pasta kesimi idi. Öğretmenlerin hep birlikte pasta kesmesi ve plaketlerin dağıtılmasıyla gece sona erdi.

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen geceye öğretmenler, sanat ve iş dünyası temsilcileri, DP Bursa İl Başkanı Çağrı Kaplan, CHP Gürsu Belediye Başkan Adayı Funda Tükçoş, Bursa Kanser Derneği Başkanı Aysun Arslan, Cumhuriyet Kadınları Derneği Başkanı Sultan Yurdakul, CHP Kadın Kolları Başkanı Vildan Özkula, Bursa Aşıklar Derneği Başkanı Gülerman  Can ve STK’ların temsilcileri de katıldı.

(Kaynak: halkingazetesi.net)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.