Bursa’da hayırsever iş adamları’ndan anlamlı davranış

Bursa’da hayırsever iş adamları’ndan anlamlı davranış
30.04.2020
A+
A-

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi üyeleri, ihtiyaç sahiplerinin bakkal borçlarını ödedi.

Kentteki 10 mahalle bakkalına giden dernek üyeleri, ihtiyaç sahibi vatandaşların 25 bin lira değerindeki borcunu kapattı.

MÜSİAD Bursa Şubesi Başkan Yardımcısı Kemal Ermiş, şube olarak her yıl benzer yardımlar yaptıklarını belirterek, hayırlara devam edeceklerini söyledi.

Amaçlarının ramazan ayında yardımlaşma geleneğini sürdürmek olduğunu kaydeden Ermiş, “Burada veresiye defterlerini satın aldık.  Halkımızın ramazanını tebrik ediyorum. Bu koronavirüs günlerinin de bir an önce geçmesini, vatanımızın hızlı bir şekilde normale dönmesini temenni ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Osmangazi ilçesinde bakkal işleten Zekeriya Meriç de bazı vatandaşların maddi sıkıntıları nedeniyle veresiye borcu olduğunu anlatarak, “Ameliyat olup borcunu ödeyemeyenler vardı. Onların borçları da uzun zamandır duruyordu. İş adamlarımıza teşekkür ederiz.” dedi.

(AA)

YORUMLAR

  1. Şerafettin aşıcı dedi ki:

    Selam aleyküm sayın yetkililer imize de duyrulur sizlerden ricam olacak galiba ismim Şerafettin aşıcı Muğla’nın Milas ilçesinde oturuyorum evimiz kirada oturuyorum kira bedeli veriyorum hera’yı aylık gelirim yok tür geçim kaynakları m vardır biraz da olsun kendi borcum var dir ödemem gerekiyor bankalar a da borcum var dir ödemem gerekiyor sizlerin yardımıyla aracıyla desteği nize de çok ihtiyacı m vardır ne olur sunuz Allah razı içinde gönüllü ünlü olarak hayırsever ler den ünlü gönüllü olarak da bağış yapmak isteyen ünlü sanatçı Lardan futbolculardan bağış yapmak isteyen lere de duyrulur Euro da olur olmasa olur dolar olarak olur hiç fark etmez TL de olur maddi yardimlarinizi bağış larinizi bekliyor um telefon numarası 05466992720 bu numara dan vatsap dan görüntü kalitesi ile konuşalım görüşelim dedim canlı yayın konuğu olarak da TR iban ziirat bankasi hesabim dir 880001000205569272985001 bu hesaba da gönderirseniz de çok memnun olurum tüm yetkilileri mize de tüm Türkiye genelinde ve yurt dışında yaşayan insanların da olur ünlü gönüllü olarak iş hayırsever işadamı larimizdan acilen maddi yardım bağış larinizi bekliyor um

  2. zeynep dedi ki:

    ben sanliurfadan msj gönderiyorum önce depremi yaşamış sonrada selden zarar gören günlük temizliğe giden 5 çocuklu bir anneyim sizden rica ediyorum baş vurmadigim kuruluş kalmadı bana ve ilkokulla ortaokulu giden iki kızım ve iki bebeğim için yardımcı olurmusunuz lütfen çocuklarım ve ben kötü durumdayım ailemle bana yardimci olurmusunuz isterseniz açık adreste verebilirim inanmaniz icin lutfen