Bursa Valiliği AB Online Akademi kayıtları başlıyor

21.09.2018
A+
A-

Bursa Valiliği Avrupa Birliği Birimi tarafından düzenlenen Online Akademi 8. Dönem için kayıtlar, 24 Eylül – 12 Ekim 2018 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacak. Bursa Valiliği AB Online Akademi’de internet üzerinden online olarak, AB’den alınacak adaylık öncesi mali yardımlar, topluluk programları, proje yazma-yönetme süreçlerinin yanı sıra iş yaşamında gerekli olan iş yaşamında profesyonellik, temel finans bilgisi, sözlü yazılı iletişim gibi güncel konular 38 interaktif eğitimiyle kullanıcılara dijital ortamda uzaktan öğrenme imkanı sağlıyor.

AB Online Akademi’de kullanıcılar, www.bursaabakademisi.gov.tr adresinden internet bağlantısı olan tüm bilgisayarlar ve tabletlerden aynı zamanda e-mobil uygulamasıyla (Google Play ve App Store ) cep telefonlarından eğitimlerini takip edebiliyorlar. Online Akademi, 2018 Mart ayında AB Online Akademi’nin tüm eğitim içerikleri güncellenerek  arayüzü yenilenmiş haliyle eğitim vermeye devam ediyor.

AB Online Akademi’de videolar, sunulan görsellikler ve gamification (oyunlaştırma) uygulamasıyla amaçlanan öğrenim süreci daha kalıcı ve renkli olarak kullanıcılara aktarılırken, kullanıcılar Portal, Soru Bankası ve Sınavlar çok yönlü ve aldıkları eğitimi sınayan, sorgulamalarına olanak sağlayan değerlendirmelerle bilgilerini ölçebiliyor. Ayrıca AB Online Akademi’de eğitimleri ve 3 sınavı tamamlayan kullanıcılara Valilik onaylı sertifika veriliyor.

AB Online Akademi 8. Dönem kayıtları 24 Eylül – 12 Ekim 2018 tarihleri arasında yapılırken, kayıt olmak isteyenlerin Ziraat Bankası TR58 0001 0000 6084 6901 6750 02 IBAN no’lu Bursa Valiliği AB Online Akademi hesabına 50 TL katılım payını yatırması, ardından www.bursaab.gov.tr internet adresinde yer alan AB Online Akademi Kayıt Formu bağlantısından  başvuru formunu doldurması gerekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.