Bursa Genç MÜSİAD’lılar iftar yemeğinde buluştu

Bursa Genç MÜSİAD’lılar iftar yemeğinde buluştu
07.06.2018
A+
A-

Genç MÜSİAD Bursa Şubesi üyeleri iftar programında bir araya geldi. MÜSİAD Bursa Şubesi’nde düzenlenen ve geniş bir katılımla gerçekleşen iftar programına genç Milletvekili adayları da iştirak ettiler.

Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği iftar programında konuşan Genç MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Abdülkerim Demir, “MÜSİAD’ın önemli bir gücü olan Genç MÜSİAD, genç işadamlarını yetiştirirken, girişimci gençleri de teşvik etmektedir. Arkadaşlarım ile birlikte 1,5 yıldır görevdeyiz. Geride kalan sürede her şeyden önce aktif üye sayımızı arttırdık. Kentin dinamikleri ile yakın ilişki kurduk, kurduğumuz iş geliştirme masası sayesinde yeni iş imkanları oluşturuyor, yurtiçi ve yurtdışı programlarda yer alıyoruz. Bu çalışmalarla ülke genelinde Genç MÜSİAD’ın en başarılı üç şubesinden birisi seçildik. Bundan da mutluyuz” dedi.

İftar programına katılan MÜSİAD Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Başkan Vekili Murat Bayizit de Genç MÜSİAD’lılara hitap ederken, gerek MÜSİAD, gerekse BTSO olarak sürdürdükleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Bayizit, “BTSO’nun bu dönem önemli çalışmalarından birisi olacak TEKNOSAB’da ilk fabrika inşaatı aralık ayında başlayacak. Aynı şekilde KOBİ OSB de planlanmış durumda bakanlıktan izin aşamasında ve 16 bin m2 bir alanda yer tahsisi bekleniyor. Yurtdışında ticaret merkezleri ile ilgili çalışmalarımız devam ediyor Moskova İngiltere ve Dubai’de çalışmalar yapacak. Genç Ticaret Elçileri adıyla bir proje hazırlıyoruz” şeklinde konuştu.

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin genç milletvekili adaylarında Atilla Ödünç ile Arif Bekir Dangaç da yaptıkları konuşmalarda hedeflerini açıkladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.