Bursa Büyükşehir Belediyeli satrançcılar kürsüye çıktı

04.07.2018
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün satranççıları katıldıkları turnuvalarda önemli dereceler elde etmeye devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, İzmir’de 16 ülkeden 727 satranç sporcusunun katıldığı ve bu yıl 6.’sı düzenlen ‘Uluslararası Çeşme Açık Satranç Turnuvası’na 12 sporcuyla katılım sağladı.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcularından Çağla Engin, C kategorisinde üçüncü, Hakan Arda Aydın, B kategorisinde dördüncü ve Kıvanç Haznedaroğlu da A kategorisinde turnuvayı beşinci sırada tamamlayarak kürsüdeki yerini aldı.

 

Büyükşehirli sporcular bir diğer turnuva heyecanını ise Bursa’da yaşadı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile Türkiye Satranç Federasyonu Bursa İl ve Nilüfer İlçe temsilcilikleri işbirliği ile düzenlenen  ‘2017-2018 Bursa Yaş Grupları Satranç Turnuvaları’nın 8. ve son serisinde Büyükşehirli sporcular Ömer Güneş Türk 7 yaş, Utku Yenen de 10 yaş kategorilerinde şampiyonluğa ulaştı. Bisiklet ve kupa ile ödüllendirilen sporcuların mutluluğu ve heyecanı dikkat çekti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.