İnegöl’de Başkan Taban’dan kahraman şoföre teşekkür ziyareti

31.08.2018
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, bayram öncesi İnegöl’de yaşanan olayda; halk otobüsünde kalp krizi geçiren vatandaşı güzergahını değiştirerek hastaneye yetiştiren ve bu hareketiyle ülke gündeminde yayınlanan haberlerle Kahraman Şoför ilan edilen İbrahim Türken’i ziyaret edip örnek davranışından dolayı teşekkür etti.

İnegöl’de kurban bayramı öncesi yaşanan olayda; Halk Otobüsü Şoförü İbrahim Türken Alanyurt hattında çalıştığı sırada bir yolcu fenalaştı. Kalp hastası olduğunu söyleyen vatandaşın kalp krizi geçirdiği anlaşılınca, Halk Otobüsünün Şoförü İbrahim Türken hiç tereddüt etmeden içerisindeki yolcularla birlikte güzergahı değiştirerek vatandaşı hastaneye yetiştirdi. Bu konunun basına yansıması üzerine Türken, ülke genelinde çıkan haberlerde Kahraman Şoför ilan edildi.

ŞİLT TAKDİM ETTİ

Yaşana olayda İbrahim Türken’in duyarlı davranışı ve yolcunun hayatını kurtarması övgüyle karşılanırken, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’da bu olaya sessiz kalmadı. Başkan Taban, Kahraman Şoförü bugün İNULAŞ Merkezinde ziyaret ederek teşekkürlerini iletip üzerinde; “Sizlere emanet edilen canları, canınız gibi koruyarak göstermiş olduğunuz örnek davranıştan dolayı ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım” yazılı şilt hediye etti.

TAKDİR EDİLMEYE LAYIK BİR HAREKET

Burada bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Güzel bir Cuma gününde İNULAŞ Merkezimizde hem İNULAŞ yöneticilerimizi ziyaret ediyoruz hem de şoför arkadaşımız İbrahim Türken ile bir araya geldik. Öncelikle İbrahim Türken kardeşimize teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Kendisi Alanyurt hattında iken rahatsızlanan bir vatandaşımızı duyarlılık göstererek alıp sağlık kuruluşuna yetiştirmesi çok insani bir hareket. Bu hakikaten takdir edilmeye, övülmeye layık bir hareket olmuştur. Ben huzurlarınızda kendisine teşekkür ediyorum. Marifet iltifata tabidir kabilinden bu tür güzel hareketleri bizler de örnek teşkil etmesi adına, teşvik etmesi adına kamuoyu önünde ön plana çıkmasını arzu ediyoruz. İbrahim Bey belki çok içten bir şekilde o hareketi yaptı ama bazen bu yaşam döngüsü içerisinde stresten, sıkıntıdan, trafikte yaşadıklarımız derken gergin olabiliyoruz, sabırsız hareket edebiliyoruz. Dolayısıyla ben İbrahim Beye teşekkür ediyorum. Rahatsızlanan vatandaşımıza da geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyorum” dedi.

BU OLAY DİĞER ŞOFÖR ARKADAŞLARIMIZA DA ÖRNEK OLACAKTIR

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram ise “Şoför arkadaşımız İbrahim Türken geçtiğimiz günlerde aracında rahatsızlanan bir vatandaşımızı hastaneye götürerek örnek bir davranışa imza attı. Belediye Başkanımız da arkadaşımızı ziyaret edip hem teşekkür etmek hem de kendisine bu davranışından dolayı bir plaket vermek istedi. Bu olay diğer şoför arkadaşlarımıza da örnek olacaktır inşallah” diye konuştu.

OLMASI GEREKENİ YAPTIM

Kahraman Şoför İbrahim Türken de “Belediye Başkanımıza bu ince düşüncesi ve ziyareti için teşekkür ediyorum. Ben olması gerekeni yaptım. Bütün şoför arkadaşlarımız da benim yerimde olsa aynı şeyi yapardı” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.