BUMİAD 9. yaşını üyeleriyle birlikte iftar yemeği ile kutladı

BUMİAD 9. yaşını üyeleriyle birlikte iftar yemeği ile kutladı
12.06.2018
A+
A-

Bursa Mühendis ve Mimar İşadamları Derneği’nin (BUMİAD) 9. yaşının da kutlandığı iftar programı Dernek üyelerini bir araya getirdi. BUMİAD’ın iftar programına Bursa’daki birçok sivil toplum kuruluşunun başkanları ve yöneticileri de katıldı.

İ.T.Ü EVİ’nde gerçekleşen iftar programında konuşan Başkan M. Orhan Efe, BUMİAD’ın her geçen gün büyüdüğünü ve Bursa’daki sivil toplum kuruluşları arasında hak ettiği yeri aldığını söyledi. Efe konuşmasında, “İmar ruhsatlarında proje müellif imzalarının kaldırılmasına yönelik yürürlüğe giren uygulamayı hak gaspı olarak yorumluyorum. Bir an önce bu son derece yanlış ve ileride çok büyük hatalara yol açacak uygulamadan vaz geçilmelidir. Bu konuda meslek odalarının çözüm konusunda bir takım girişimler başlattı gerekirse iş dünyası olarak da bu çabalara destek vereceğiz” dedi.

BUMİAD’ın 9. yıl pastası Başkan M. Orhan Efe ve Kurucu Başkan İlker Özaslan ile kurucu Üyeler tarafından hep birlikte kesildi.

KONUK KONUŞMACI DR. AYDIN DUYGU VE DR. AMİNO ASİT

BUMİAD’ın iftar programına konuk konuşmacı olarak katılan ve Dr. Amino Asit olarak tanınan Dr. Aydın Duygu da beslenmenin önemi, beslenmede nelere dikkat edilmesi gerektiği, beslenmede aminoasitlerin yeri ve gelecekteki sağlığımızın belirlenmesi noktasındaki önemine değinirken yazdığı kitabından örnekler verdi.

Dünyada bütün canlıların bir şekilde ve mutlak surette beslenmesi gerektiğin ifade eden ve tüm canlıların amino asit barındırdığına dikkat çeken Dr. Duygu, “İnsanlar için yemek yiyebilmek sağlık alametidir ve unutulmamalıdır ki bütün dinlerde oruç da vardır” dedi. Türkiye’de obezite oranının yüzde 30 düzeyinde olduğunuz sözlerine ekleyen Dr. Aydın Duygu “beslenme doğru anlaşılmalı ve doğru yapılmalıdır” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.