BTB, Kadın Ekonomi Platformu’nu ağırladı…

24.09.2018
A+
A-

Bursa Ticaret Borsası (BTB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Özer Matlı, Kadın Ekonomi Platformu Derneği (KEP) Başkanvekili Elif Özhan’ı ağırladı. Karşılıklı işbirliği olanaklarının değerlendirildiği toplantıda, BTB Başkanı Özer Matlı, KEP tarafından hazırlanan ‘Çocuk Köyü’ projesinin detaylarını dinledi.

Bursa’nın her alanda önemli bir potansiyeli bünyesinde barındırdığını ifade eden Başkan Özer Matlı, “Kentimizde birçok Sivil Toplum Kuruluşu faaliyet gösteriyor. Bunların çok önemli bir kısmı, gönüllü olarak bu şehre hizmet ediyor. BTB olarak biz de farklı kurumlarla ortak paydada buluşarak çeşitli işbirlikleri yapmaktan ve ortak projeler geliştirmekten son derece memnuniyet duyuyoruz” şeklinde konuştu.

BTB olarak temelinde çocukların ve kadınların bulunduğubu tarz projeleri çok önemsediklerini dile getiren Matlı, “Çocukları dört duvar arasından çıkararak, yaratıcıklarını oyun ve doğa sevgisi üzerinden geliştirmelerini hedefleyen bu proje, çocuklarımıza hayallerini gerçekleştirme fırsatı sunduğundan oldukça değerlidir” dedi.

KEP’in beş yıl önce kurulmuş bir STK olduğunu hatırlatan KEP Başkan Vekili Elif Özhan ise, kısa sürede birçok projeye imza attıklarını söyledi. ‘Çocuk Köyü’ projesiyle çocukların dijital hayattan biraz uzaklaştırılıp sosyal hayata kazandırılmasını amaçladıklarını kaydederek, Özer Matlı’ya projenin detayları hakkında bilgi verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.