BBP Nilüfer İlçe Başkanı Aydın’dan fırsatçılara tepki

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Aydın’dan fırsatçılara tepki
01.05.2020
A+
A-

BBP Nilüfer İlçe Başkanı Mustafa Aydın; pazar girişlerinde ücretsiz maske dağıtılması takdir edilecek bir durum olduğunu söyledi.

“Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkenizde de ölümlere sebep olan virüsün etkisini en aza indirmek amacıyla ‘pazar giriş ve çıkışlarında’ dezenfekte aletleri yerleştirilmiş, girişte önce eller dezenfekte ediliyor, daha sonra görevli tarafından maske veriliyor” diyen BBP Nilüfer ilçe Başkanı Mustafa Aydın; Nilüfer Belediyesi’nin bu hizmetinin, diğer belediyelere de örnek teşkil etmesini beklediklerini söyledi.

FİYATLAR ATEŞ PAHASI

Pazar esnafını insafa davet eden BBP’li Aydın; “Ülkemizin geçtiği bu zor süreçte, pazar ve marketlerin fiyatları yükseltmesi hiç de insani değil.” dedi.

Ekonominin dibe vurduğu bir zamanda fiyatların vicdanları sızlatan rakamlara yükseltildiğini, denetimin yok derecede az olduğunu ifade eden Aydın; “Ürünlerin üstüne etiket konulmuyor, rastgele fiyat söyleniyor. Yaklaşık iki aydır milyonlarca insanın çalışmadığı bu ortamda gerek marketler, gerekse pazar fiyatlarının mutlaka denetlenmeli ve vicdansız fırsatçılara gerekli cezalar verilmeli.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.