Bayram tatilinde işine yarayacak güzellik tüyoları

Bayram tatilinde işine yarayacak güzellik tüyoları
13.06.2018
A+
A-

Kadınlar sağlıklı olmak ve kusursuz görünmek istiyor. Bayramda ise iyi görünmek kadınlar için çok daha önemli oluyor. Essplus Akademi Güzellik Uzmanlığı Bölümü Eğitmeni Reyhan Yalgın, bayramda güzel görünmenin sırlarını verdi.

Ramazan Bayramı’nda tatile çıkacaklar veya ziyaret yapacaklar için uzmanından tavsiyeler geldi. Tatile çıkmadan önce hala 2 güzel günün bulunduğunu kaydeden Eğitmen Reyhan Yalgın, derinlemesine bir cilt bakımı yaptırmak için geç kalınmadığını vurguladı.

Bu bakımların aylık olarak mutlaka devam ettirilmesi gerektiğini belirten Yalgın; “Cilt derinlemesine temizlenmeli ve beslenmelidir. Bu bakımı yaptırdıysak cildimiz bayram tatiline hazır demektir. Tatilde güzel ve bakımlı görünmenin çok sayıda yolu var. Özellikle deniz kenarında vakit geçirecekler güneş koruyucusunun etkisini bolca nar yiyerek arttırabilirler. Nar cildin güneşten korunma özelliğini yüzde 25 oranında artırıyor. Çok yüksek bir oran değil mi? Eğer bayramda tatil yapacaksak buz gibi nar suyunu içerek hem serinleyebilir hem de güneşten daha fazla korunuruz. Güneşten yanan cildiniz için ise ılık 1 litre su ve 15 damla lavanta yağından oluşan bir banyo yapabilirsiniz. Şahane hissedeceksiniz” dedi.

CİLDİNİZİ BUZLA SIKILAŞTIRIN

Bayramda cilt bakımı için de önerilerde bulunan Güzellik Uzmanlığı Bölümü Eğitmeni Reyhan Yalgın, cildin buzla sıkılaştırılmasının mümkün olduğunu söyledi. “Buz küplerine elma suyu doldurup buzluğa koyun, donmuş elma suyundaki malik asit anti-aging etkisi olan alfa hidroksi asit içeriyor. Buz küplerini hafifçe yüzünüzde gezdirin yüzünüzü gerdirmiş hissedeceksiniz” açıklamasında bulunan Yalgın tavsiyelerine şöyle devam etti; “Ananasla sıkılaşın ananas kırışıklıklara yol açan kolajen hasarını önleyen bir meyve. Donuk bir cildiniz varsa kahvaltınıza ananas dilimleri ekleyin. Bir bayanın vazgeçilmez güzellik ayrıntısı şüphesiz ki tırnakları olmalıdır. Yeni çıkan kalıcı ojeler sayesinde ojelerin uç kısımlarının çıkmasına çözüm sağlanır. 21 gün boyunca ojeli tırnaklarla dolaşmamız mümkün. Kalıcı ojelerin birçok farklı renk seçeneği bulunuyor. Kalıcılıklarının yanında aynı zamanda tırnaklarınızı güçlendirerek kırılmalara karşı korur. Bakımlı ellerimiz ile güzelliğimiz tamam olur.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.