Başkan Türkyılmaz: “Gönül kapılarımızı Mudanyalılara açtık”

Başkan Türkyılmaz: “Gönül kapılarımızı Mudanyalılara açtık”
21.12.2017
A+
A-

Göreve geldiği gün ulaşılabilir bir başkan olma sözü veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, her gün mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Mudanyalılarla bir araya geliyor.

Mudanyalıların sorunlarını, şikayet ve önerilerini kapısı olmayan makam odasında da dinleyerek çözüm bulan Başkan Türkyılmaz, “Yalnızca kapımızı kaldırmadık, gönül kapılarımızı da Mudanyalılara açtık. Çünkü biz birlikte bütünüz” dedi.

Göreve geldiği günden bu yana halkla iç içe bir yönetim anlayışı benimseyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Benim vizyon projem insanlık” diyerek başlattığı uygulamalarla Mudanyalıların ihtiyaç duyduğu her an yanında olmayı sürdürüyor. 30 Mart yerel seçimlerinin ardından görevi alır almaz ulaşılabilir bir başkan olma sözü veren Başkan Türkyılmaz, ilk iş olarak makam odasının kapısını söktürerek belediyenin kapısını Mudanyalılara açtı. İlçe genelinde hayata geçirilecek olan projeleri halkın onayına sunan, ortak akla dayalı bir yönetim anlayışı benimseyen Başkan Hayri Türkyılmaz, her gün mahalle mahalle, sokak sokak gezerek Mudanyalılarla bir araya geliyor. Başkan Türkyılmaz, halkın sorunlarını, şikayet ve önerilerini kapısı olmayan makam odasında da dinliyor.

“GÖNÜL KAPILARIMIZI MUDANYALILARA AÇTIK”

Mudanyalılarla daha kaliteli zaman geçirmek, görüş ve önerilerini dinlemek, sorunlara çözüm bulmak ve hizmetlerin daha sağlıklı gerçekleştirilmesi amacıyla halkla bir araya geldiğini dile getiren Başkan Türkyılmaz,  “Bizleri bu göreve Mudanyalılar getirdi. Onlardan aldığımız güvenle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz projelerimizi halka rağmen değil, halkla birlikte planlıyoruz. Mudanya’nın geleceğine Mudanyalılar karar veriyor. Göreve geldiğimizde asıl mesele, milletle aramızdaki bütün engellerin ortadan kaldırılmasıydı. Yalnızca kapımızı kaldırmadık, gönül kapılarımızı da Mudanyalılara açtık. Çünkü biz birlikte Mudanya’yız, birlikte bütünüz. Bizde herkese yetecek kadar sevgi var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Mudanyalı hemşerilerimin her zaman yanında olacağım” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.