Bakırköylülerden İmamoğlu’na büyük destek

Bakırköylülerden İmamoğlu’na büyük destek
14.06.2019
A+
A-

Kerimoğlu, Böke,  Durmaz ve Çam  Bakırköylülerle buluştu.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bakırköy İlçe Örgütü tarafından Bakırköy Belediyesi Cumhuriyet  Evi ve Demokrasi Parkı’nda düzenlenen kahvaltılı toplantıya katılan Bakırköylüler, CHP İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB)  Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’na büyük destek verdi.

Etkinliğe; Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, İzmir Milletvekili ve Parti Meclisi(PM) üyesi Selin Sayek Böke, Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, PM üyesi Emre Çam, CHP Bakırköy İlçe Başkanı Asım Muş da katıldı.

Etkinlik sonunda bir açıklama yapan Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “23 Haziran’da İstanbul’u sosyal demokrat belediyecilikle taçlandırmak için Bakırköylü hemşehrilerimizle birlikte çalışmaya devam ediyoruz. Bugün de Gönüllü Çevreciler Derneği’ndeki dostlarımızla bir araya gelerek STK toplantılarımıza devam ettik. Bakırköylü yurttaşlarımızın gittiğimiz her yerde partimize, şahsıma ve İBB Başkan adayımız Ekrem İmamoğlu’na gösterdikleri ilgi ve desteğe teşekkür ederim. 23 Haziran’da İstanbul’da hak yerini bulacak. Her şey çok güzel olacak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.