Aytun Çıray’dan flaş iddia: AKP, Saadet Partisi’ne operasyon planlıyor

Aytun Çıray’dan flaş iddia: AKP, Saadet Partisi’ne operasyon planlıyor
09.05.2019
A+
A-

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, AKP’nin Saadet Partisine yönelik operasyon hazırlığında olduğunu söyledi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Aytun Çıray, Çamlıca Camisi tartışmasının ardından gerilen AKP-Sadet Partisi hattına ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Katıldığı bir canlı yayında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Çıray, AKP’nin Saadet Partisi’ne yönelik operasyon hazırlığında olduğunu belirtirken, parti ile tabanın arasını açmaya yönelik söylemlerin üzerinde durulacağını ifade etti.

AKP’li bazı siyasetçiler tarafından söz konusu bilgiye ulaştığını dile getiren Çıray’ın açıklamaları şu şekilde:

“Sayın Temel Karamollaoğlu’nun altını boşaltma operasyonu çalışması yaptıkları bilgisi geldi. Yani sayın Karamollaoğlu ile SP tabanının arasını bozmaya çalışıyorlardı. ‘Bu seçimde SP’nin aldığı 100 bin oyu nasıl AK Partili adaya çeviririz’ diye bir strateji yürütüldüğünün bilgisi bana geldi.

Sayın Temel Karamollaoğlu’nu ilkeli siyaseti dolayısıyla kutluyorum. Rahmet Necmettin Erbakan’dan aldığı milli ve demokrat olma vasfını korudu. Bundan sonra da koruyacağını umuyorum.”

(Yeniçağ)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.