Anne olmanın engeli yok!

04.12.2018
A+
A-

Doğuştan tek bacağı dezavantajlı olan Sevdan İçen, 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde bebeğini dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadı.

Doruk Sağlık Grubu Özel Yıldırım Hastanesi, önceki gün ilginç ve bir o kadar mutlu bir tesadüfe ev sahipliği yaptı. 3 Aralık Dünya Engelliler Gününde doğuştan tek bacağı dezavantajlı olan Sevda İçen’in dünyaya getirdiği sağlıklı bebek, tüm hastanenin ilgi odağı oldu.

Sevda & Kemal İçen çiftinin Hekimi olan Kadın Hastalıkları Uzmanı Opr. Dr. Kemal Köroğlu ise hastanelerinde çok özel bir annenin bebeğini dünyaya getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını aktardı. Köroğlu, “Tüm Doruk sağlık personeline bu duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. İçen çiftinin Dünya Engelliler Günü’nde hayata merhaba diyen bebeği için uzun ve sağlıklı bir ömür diliyorum” şeklinde konuştu.

Doğuştan Ortopedik engeli bulunan Sevda İçen de, Dünya Engelliler Gününde çok güzel bir hediye aldıklarını belirtirken, “Tarifsiz duygular yaşıyorum, çok şükür sağlıklı bir bebeğimiz oldu. Başta Opr. Dr. Kemal Köroğlu olmak üzere tüm Doruk Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.