Akşener: Ülkede yönetim krizi yaşanıyor

Akşener: Ülkede yönetim krizi yaşanıyor
13.02.2020
A+
A-

İYİ Parti Genel Bkanı Meral Akşener, iki günlük Bursa programına Nilüfer İlçe Teşkilatı ziyaretiyle devam etti. Yıldırım’dan sonra Nilüfer İlçe Teşkilatı’na geçen Akşener’i burada Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Fırat Yılmaz, Millet İttifakı’nın Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP’liler de karşıladı. Bir süre partililerle sohbet eden Akşener, gazetecilerin sorularını da yanıtladı.

 

Akşener, iç ve dış politikası üzerinde durdu. Ülkede yönetim krizi yaşandığını belirten Akşener, Suriyeli mültecilerin bir an önce ülkelerine dönmeleri gerektiğini söyledi.

Akşener, sözlerini şöyle sürdürdü: ”Şu anda iktidarda sürekli afaki konularla suçlama hali. insanlar araı kapsayıcı dilden uzak bir ortam var. Bu ekonomiye de yansıyor. Ekonomide demokrasi gerekir. Ekonominin düzelmesi için tek adam rejiminden vazgeçilmesi gerekir.”

Daha sonra Görükle’ye hareket eden Akşener’i, üniversiteli gençler karşıladı. Gençlerle sohbet eden Akşener, Nilüfer mahalle muhtarlarıyla da bir araya geldi.

Kadın muhtarlar, İYİ Parti’nin kadın lideri ile fotoğraf çektirme yarışına girdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.