ADD Gemlik Şubesi, yenilenen kütüphanesini hizmete açtı

ADD Gemlik Şubesi, yenilenen kütüphanesini hizmete açtı
07.06.2018
A+
A-

İskele Meydanı karşısında bulunan Atatürkçü Düşünce Derneği Gemlik Şubesi, kütüphanesinin yenileme çalışmalarını tamamladı. Arşive eklenen yeni kitaplarla gerek Cumhuriyet tarihi gerek Atatürk’ün kişisel yaşamı gerekse çeşitli politik konularda kitapları dernek üyeleri ve gençlerin hizmetine sunan Atatürkçü Düşünce Derneği ayrıca Türkiye’nin çeşitli yerlerindeki ihtiyaç duyan okullara kitap desteğinde bulunuyor.

“Atatürkçülük sözle değil eylemle olur”

Konuyla ilgili konuşan Atatürkçü Düşünce Derneği Gemlik Şube Başkanı Muhammet Usta, kitap desteği veren Atatürk sevdalılarına teşekkür ederek böyle bir kütüphane oluşturmanın gururunu yaşadıklarını söyledi. Usta konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Atatürk ve cumhuriyete karşı mesnetsiz eleştiriler devam etse de bizler ülkemiz ve geleceğimiz için çalışmaktan geri durmayacağız. Atatürkçülük sözde değil, özde ve eylemle olmalıdır diyerek başladığımız çalışmalarımıza gençlerimiz için oluşturduğumuz kütüphanemiz ile devam ediyoruz. Gençlerimize okuma alışkanlığı kazandıracak ve onları Atatürk’ün yolunda aydın bireyler haline olarak yetiştirmek için çağdaşlık yolunda yürümeye devam edeceğiz. Tüm gençlerimizi derneğimize davet ediyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.