Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı tek celsede boşandı

26.11.2018
A+
A-

Yaşadıkları aşk ile gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bugün tek celsede Silivri Adliyesi’nde boşandı. Çift adliyeden çıkarken görüntülendiler. Acun Ilıcalı’dan boşanma sonrası ilk açıklama geldi.

Beraberlikleriyle magazin gündemine damgasını vuran Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı Silivri Adliyesi’nde tek celsede boşandı. Adliyeye birlikte gelen çiftin neşeli oldukları görüldü. Fransa’da görkemli bir düğünle geçen yıl evlenen Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı’nın boşanması bu sabah gündemde şok etkisi yarattı. Çiftin neden boşanma kararı aldığı ise merak konusu oldu. Acun Ilıcalı boşanmanın ardından ilk açıklamayı yaptı

ACUN ILICALI ŞEYMA SUBAŞI NEDEN BOŞANDI

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı neden boşandı? sorusunun cevabı henüz net değil ama magazin kulislerinde iki iddia dolaşıyor. Bunlardan biri de Şeyma Subaşı, Çağatay Ulusoy ile bir mekanda eğlenip daha sonra eve gitmişler ve kameralara yakalanmışlar. Acun bu haberleri yayınlatmayarak üstünü kapatmaya çalışmış. Diğer bir iddia ise Acun Ilıcalı’nın Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’ya Londra’dan ev alması ikilinin arasında krize yol açtı.

ACUN ILICALI’DAN BOŞANMA SONRASI İLK AÇIKLAMA

“Her evlilikte boşanma da var. Biz de Şeyma ile evliliğimizi kurtarmak için açıkçası birkaç kere denedik konuştuk kurtaramadık. Buna insani yönden bakmanızı istiyorum. Denedik olmadı… Sonuçta ikimiz için de demek hayırlısı böyle. Popülerliğimizden kaynaklanan çirkin dedikodular olabilir. Sonuçta biz de kendi aramızda küçük bir aileydik olmadı yürütemedik. Yürümedi hayırlısı olsun. İddiaların hepsi çirkin. Severek evlendik yürütemedik, saygı ile ayrıldık.”

(Kaynak: yenicaggazetesi.com.tr)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.