57. Uluslararası Bursa Festivali’nde coşku devam ediyor

57. Uluslararası Bursa Festivali’nde coşku devam ediyor
23.06.2018
A+
A-

Sanatseverler tarafından büyük ilgiyle takip edilen ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’, usta sanatçılar Gülay, Sümer Ezgü ve Suzan Kardeş’i ağırladı.

BURSA – ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’, bu kez usta sanatçılar Gülay, Sümer Ezgü ve Suzan Kardeş’i ağırladı. Sevilen sanatçılar, en güzel eserlerle dinleyicilere türkü ziyafeti sundu.

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) tarafından düzenlenen ‘57. Uluslararası Bursa Festivali’ kapsamında, usta sanatçılar Gülay, Suzan Kardeş ve Sümer Ezgü, Kültürpark Açık Hava Tiyatrosu’nda muhteşem bir konser verdi. Türk Halk Müziği’nin en güzel eserlerinin seslendirildiği konser, Bursalı sanatseverlere coşkulu anlar yaşattı.

İlk olarak  ‘İstanbul Ağlıyor’ şarkısı ile Gülay’ın sahneye çıktığı  konserde, Suzan Kardeş de konser alanını dolduran binlerce sanatseveri, seslendirdiği eserlerle Balkanlara götürdü. Gecenin son solisti olarak  sahneye çıkan Sümer Ezgü ise ‘Anadolu’dan Geldik’ parçasıyla sevenleriyle buluştu. Anadolu ezgileri ile dinleyicilerini coşturan Ezgü, danslarıyla da sevenlerinden büyük alkış aldı. Bursa’da konser vermenin heyecanını yaşayan sanatçılar, konserin sonunda hep birlikte söyledikleri türkülerle de keyifli bir festival akşamına imza attılar.

 

Gülay

Suzan Kardeş

57. Uluslararası Bursa Festivali Programı

26 Haziran- Electro Deluxe

27 Haziran- Sertap Erener

28 Haziran- Ankara Devlet Opera ve Balesi MDT “Güldestan”

29 Haziran- DespinaVandi

30 Haziran- Ümit Besen &Pamela

02 Temmuz- Emel Sayın & Emre Altuğ

04 Temmuz- A PassageToBollywood

7 – 12 Temmuz- 32. Uluslararası Altın Karagöz Halk Dansları Yarışması

17 Temmuz- Ayo

20 Temmuz- Teoman

(AA)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.