Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa adayı Güven’den ‘haremlik selamlık’ çıkışı

Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa adayı Güven’den ‘haremlik selamlık’ çıkışı
21.02.2024
A+
A-

Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde ‘haremlik selamlık’ uygulamasına ‘Zafer’ çıkışı!

Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Emine Güven, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini yoğunlaştırdı.

Emine Güven, yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Mustafakemalpaşa Devlet Hastanesi’nde “erkek sağlıkçı personelin sadece erkek hastalara, kadın sağlık personelin sadece kadın hastalara bakabilmesini” gerektiren ve kurum tarafından imzalanan genelgeyi okuyunca şok oldu.

”Patagonya Cumhuriyeti’nde yaşasak dahi böyle saçma sapan bir uygulama olamaz! Bizler onurumuzla yaşayan hiçbir vatandaşımızın namusuna göz dikmeyen vatandaşlarız.” açıklamasında bulunan Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan Adayı Emine Güven, ”22 yıldır ülkeyi yöneten iktidarın geldiği noktada gösterdiği cüret asla kabul edilemez! Tepelerine her dakika bomba yağan Filistin’de bile böylesine bir uygulama yokken, şeriatla yönetilen Suudi Arabistan’da bile sadece bazı servislerde oda farklı sebeplerden dolayı, diğer servislerde dahi yokken böylesine bir uygulamanın konması iktidarın kafasındakileri de bize aslında net bir şekilde anlatıyor. 2024-2029 dönemi için birkez daha düşünerek sandığa gidin, vicdanınızı kiraya vermeyin!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.