Zafer Partisi’ne Mustafakemalpaşa’da yoğun ilgi!

Zafer Partisi’ne Mustafakemalpaşa’da yoğun ilgi!
08.12.2023
A+
A-

Zafer Partisi Mustafakemalpaşa’da Belediye Başkan aday adaylığı açıklamaları devam ediyor.

Mustafakemalpaşa ilçesinin tanınan esnaflarından ve STK’ların etkin isimlerinden iş insanı Esra Çoban, aday adaylığını açıklayan ilk isim olmuş, 29 Kasım 2023 günü Zafer Partisi İlçe Başkanlığında düzenlenen törenle aday adaylığını resmen duyurmuştu. Şimdi de Ziraat Mühendisi ve öğretmen, halihazırda Rehabilitasyon Merkezi sahibi İş kadını Emine Güven, Zafer Partisi’nin Mustafakemalpaşa Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan ikinci isim oldu.

Emine Güven’in aday adaylık açıklama törenine Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer katılım sağladı.

Zafer Partisi’nden Mustafakemalpaşa Belediye Başkan aday adaylığı açıklaması yapan Emine Güven, benimsediği ve sahip olduğu ilkeleri nedeniyle Zafer Partisini tercih ettiğini söyledi.

Güven, Zafer Partisi’ni çok iyi yerlere getireceklerini ifade ettiği konuşmasında, ”Zafer Partisi’nde yapıcı ve olumlu bir iklim var. Mustafakemalpaşa ilçemizde birçok sorun var. Öncelikle altyapı sorunu nedeniyle ilçe halkı sıkıntı yaşıyor. İlçedeki eğitim ve kültürel çalışmalar yetersiz seviyede. İlçe dahil genel bir beslenme sorunu yaşanıyor ve bu konuda Mustafakemalpaşa’da tarıma tarıma yönelik çalışmalar yapılması gerekli. Yönetim ile insanlar arasında yakın ilişkiler tesis edilmesi gerekir. Toplumsal ve ekonomik birçok konuda proje üretilmesi gerekir.” derken, kendilerinin bu konularda yoğun çaba sarf edeceklerini söyledi.

İLÇE BAŞKANI ŞENKUYUMCU: İKİ KADIN ADAY ADAYI OLMASI ANLAMLI

Emine Güven’in Zafer Partisi’nden Mustafakemalpaşa Belediye Başkan aday adaylığı açıklama töreninde konuşan İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu ise, Emine Güven’in aday adaylığından mutluluk duyduklarını belirtti.

5 Aralık’ın Dünya Kadın Hakları Günü olduğunu ve Aralık 1930’ta kadınlara seçme ve seçilme hakkı verildiğini hatırlatan İlçe Başkanı Şenkuyumcu, özellikle böylesine önemli bir günde bir hanımefendinin daha Zafer Partisi’nden aday adayı olmasının mutluluklarını daha da artırdığını söyledi.

Zafer Partisi’nden iki hanımefendinin aday adayı olmasının kendileri için önemli, anlamlı ve değerli olduğunu ifade eden Zafer Partisi  Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Göksel Şenkuyumcu, kadınların güçlü olduğu toplumların daha güçlü olduklarını belirterek, “Bu vesileyle emeğin ve fedakarlığın simgesi olan ve hayatımızın her alanında varlıklarıyla değer katan tüm kadınlarımızın 5 Aralık Dünya Kadın Hakları gününü kutluyorum” dedi.

Şenkuyumcu konuşmasının devamında, aday adaylığı başvurusunda bulunan Esra Çoban’ın ve Emine Güven’in çok değerli isimler olduklarını belirterek, Zafer Partisinin her geçen gün daha da güçlendiğini, her iki aday adayına da eşit mesafede olarak ellerinden geldiğince destek olunacağını söylerken, “mış” gibi muhalefet yapmadıklarını ve yapmayacaklarını, gerçek, faydalı ve toplumcu muhalefet yaptıklarını ve yapacaklarını belirtti.

Zafer Partisi’nin her daim gerçekleri haykıracağını, topluma umut olduklarını ve olmaya devam edeceklerinin altını çizen  İlçe  Başkanı Şenkuyumcu, ”Çözümsüz eleştiri yapmayacağız. Yapıcı muhalefet anlayışına sahibiz. Bu nedenle de Atatürk çizgisinde Türk milliyetçisi bir parti olarak toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağız. Zafer Partisi Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığı olarak, insan merkezli çağdaş yönetim ve hizmet anlayışını benimsemiş bir ilçe teşkilatıyız. Huzurlu, gelişmiş ve müreffeh bir Mustafakemalpaşa hedefliyoruz. Yenilikçi ve geleceği kucaklayacak projeler üreterek ilçeye her alanda katkı sağlamak ana  hedefimizdir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.