Zafer Partisi’ne acı haber

Zafer Partisi’ne acı haber
29.09.2021
A+
A-

Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Turhan Kaya, geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti.

Eskişehir’in tanınan Türk milliyetçilerinden Zafer Partisi Kurucular Kurulu Üyesi ve Merkez Disiplin Kurulu Üyesi eğitimci Turhan Kaya hayatını kaybetti. Kaya’nın cenazesi bugün (çarşamba günü) öğle namazının ardından Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii’nden kaldırılacak.

ÜMİT ÖZDAĞ’DAN TAZİYE MESAJI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Turhan Kaya’nın vefatı üzerine yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Zafer Partisi’nin emektarı, değerli hocamız, Kurucular Kurulu ve Merkez Disiplin Kurulu Üyemiz Sayın Turan Kaya’nın vefatını derin üzüntüyle öğrendim. Kıymetli Hocamıza Allah’tan rahmet, ailesine, öğrencilerine ve tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNDEN TAZİYE

Eskişehir’e eğitim alanında büyük emek vermiş olan Turhan Kaya’nın hayatını kaybetmesi nedeniyle Eskişehir Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından da paylaşım yapıldı ve “İl Müdürlüğümüzde uzun yıllar görev yapmış olan emekli Şube Müdürü Turhan Kaya’yı kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Cenazesi yarın öğle namazına müteakip M.Sami Ramazanoğlu Camiinden kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı dileriz” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.