Zafer Partisi’nden sağlık alanında atılım!

Zafer Partisi’nden sağlık alanında atılım!
22.07.2022
A+
A-

Zafer Partisi Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Gülümser Heper, Zafer Partisi iktidarında “plazma fraksinasyon birimi” kurulacağını açıkladı. Heper, 1967 yılında kurulan ancak daha sonra kapatılan söz konusu birimin aşı ürettiğine de vurgu yaptı.

Zafer Partisi iktidar olmak yolunda hızla yükselirken Türkiye’nin her alanındaki sorunlarıyla ilgili de çalışmalar yapmaya devam ediyor. Planlı ve işleyen bir devlet sistemi kurmak isteyen Zafer Partisi, sağlık alanında da çalışmalarını yürütüyor.

Zafer Partisi Sağlık Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gülümser Heper, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “plazma fraksinasyon birimi” kurulacağını açıkladı.

Kızılay’ın 1967 yılında Ankara’da “plazma fraksinasyon birimi” kurduğuna değinen Heper, daha sonra kapatılan bu birimin ‘aşı üretimi gibi plazma üretimi’ yaptığını açıkladı.

Prof. Dr. Gülümser Heper’in açıklamaları şöyle:

“KAN ÜRÜNLERİ

Kızılay 1967 yılında Ankara’da “plazma fraksinasyon birimi” kurmuş, Hıfzısıhha’nın aşı üretimi gibi plazma ürünü üretmiştir.

Günümüzde bu birim kapalıdır.

Zafer P İkt. hızla ülkemiz ihtiyaç ve imkanları göz önüne alınarak plazma fraksinasyon birimi kurulacak”

(habererk.com)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.