Zafer Partisi Yıldırım’da kongre heyecanı

Zafer Partisi Yıldırım’da kongre heyecanı
08.05.2022
A+
A-

Zafer Partisi Yıldırım İlçe Kongresi’nde gündeme bomba vuran açıklamalar.

Divan Başkanlığını İl Başkanı Halil İbrâhim Aydın’ın yaptığı kongrede Divan Heyeti Ahmet Aydın, Şaban Abuşoğlu, Adem Şimşek ve Işıl Esgin yaptı.

İlçe Başkanı Hasan Taştan’ın güven tazelediği Zafer Partisi Yıldırım İlçe kongresine GİK Üyesi Bayram Kazancı, MDK Üyesi Hidayet Sevinç, ilçe başkanları ve Zafer gönüllüleri katıldı.

İlçe Başkanı Hasan Taştan; “Yıldırım da siyasetin kulvarını Zafer gönüllüleri ile birlikte değiştirdik. İlçenin makus tarihini de degistireceğiz!” dedi.

GİK Üyesi Bayram Kazancı söz aldığı kongrede; “Hükümet ve onun yancıları “Zafer Partisi’nin yükselişini nasıl durdurabilirizin” derdine düştüğü için bize alçakca saldırıyor. Biz bu tuzağa düşmeyeceğiz. Partimizin oyunu siz kadınlar yükseltecek.” dedi.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Halil İbrahim Aydın ise; “Son 1 haftadır partimize ve liderimiz Prof Dr Ümit Özdağ’a yapılan saldırıları Türkiye konuşuyor. Bu tiyatroyu da sözüm ona ülkeyi yönetenler izliyor. Kapalı kapılar ardında yapılan pazarlıkları bu ülkenin sağ duyulu vatandaşları unutmadı, bizimde unutturmaya niyetimiz yok! Bugün devlet kademelerinde koltuk sahibi olmanın yolu birkaç sene önceye kadar cemaat ve tarikatlardan geçerdi. Şimdi TUGVA’ya yapılan bağış miktarıyla devlet memurluğunu parsel parsel satıyorlar. 2002’de iktidara getirdiğiniz AKP’yi devlet memurluğunu satılsın, 78 yılda iç ve dış borcun 100 milyarı bile bulmamış iken 20 yılda sadece dış borç miktarı 900 milyar doları bulsun diye oy vermemişsinizdir her hâlde! Cumhurbaşkanı sayın Erdoğan’ın elinde bir saha çalışması var. Sarayın elindeki anketlerin en düşüğünde bile Zafer yüzde 7. O yüzden bize bel altından saldırıyorlar. Biliyorlarki; karşımıza mertçe çıkmayacaklar. Bugün bir ilçe başkanımızı Suriyelilerle ilgili paylaşımı nedeniyle göz altına aldılar. Açıkça söylemek gerekirse Suriyelilerle ilgili kendileri de bir açmazın içinde. 2023 seçimleri Türkiye’nin kader seçimidir. 2023 de Zafer Partisi adayını Cumhurbaşkanı yapacağız.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.