Zafer Partisi Osmangazi’den Başkan Aktaş’a ‘muhtarlara gezi’ tepkisi

Zafer Partisi Osmangazi’den Başkan Aktaş’a ‘muhtarlara gezi’ tepkisi
25.10.2023
A+
A-

Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanı M. Turgay Şimşek, AKP’li Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı muhtarlara seminer adı altında ‘5 yıldızlı turistik gezi’ yaptırdığını söyledi.

İlçe Başkanı Şimşek,Başkan Aktaş’a tepki gösterdiği açıklamasında, ”Önceki dönem AKP Büyük Şehir Belediye Başkanı herkesi Kosova taraflarına taşıyordu, siz de Kemer’e mi taşıyorsunuz?” dedi.

Ekonomik krizin tavan yaptığı günümüzde bir de yakın coğrafyada amansız bir bölgesel orantısız savaşın çıkması ile birlikte yaklaşan 2024 Mahalli İdareler Seçimlerine 5 ay kala Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın seminer adı altında “5 yıldızlı turistik gezi”ye götürmesi Zafer Partisi camiasını kızdırdı.

Zafer Parti Osmangazi İlçe Başkanı M. Turgay Şimşek, “Tam da seçim öncesi Bursa Büyük Şehir Belediyesi muhtarların yorgunluklarını atmaları için Antalya Kemer‘de 5 yıldızlı tatile gönderdiği bilgisi alındı. Bursaspor‘un ve belediyenin onca borcu varken bu yaptığınız seçim yatırımı Bursalılar ve Bursasporlular tarafından bir kenara yazılacak. Önceki dönem AKP Büyük Şehir Belediye Başkanı herkesi Kosova taraflarına taşıyordu, siz de Kemer‘e mi taşıyorsunuz?” sözleriyle tepkisini üst perdeden duyurdu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.