Zafer Partisi Osmangazi, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimini lanetledi

Zafer Partisi Osmangazi, 15 Temmuz FETÖ darbe girişimini lanetledi
15.07.2023
A+
A-

Zafer Partisi Osmangazi Teşkilatı üyeleri, FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimini bir kez daha lanetledi.

Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Turgay Şimşek, ”Türkiye Yüzyılı Kahramanları” dedikleri şehitlerimiz “Türk Milletinin Kahramanlarıdır” ve bir partinin seçim sloganına alet edilemeyecek derecede milletimiz nezdine kıymetlidirler.” dedi.

Zafer Partisi Osmangazi İlçe Başkanı Turgay Şimşek’in mesajı şöyle:

”15 Temmuz 2016’da gerçekleşen FETÖ merkezli hain darbe girişimini, yedinci yılında bir kez daha lanetliyoruz: “Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır.”

15 Temmuz’da ülkesi için canını veren kahramanlarımızı ve tüm şehitlerimizi saygıyla anıyor, milletimizin Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyoruz.

Biz Zafer Partililer böyle bir hadiseyi sadece lanetlemekle kalmıyoruz. Zafer Partisini din düşmanı olarak lanse etme gayretindeki trol çeteleri bilsin ki bizler bu milletin her türlü değerine saygılıyız ve çabamız aziz Türk milletinin kutsallarına sahip çıkmaktır. Mücadelemiz halkımızın temiz duygularını sömüren yeşil sermayeyle ve din şarlatanlarıyladır. Türk’ün başbuğu Gazi Mustafa Kemal’in dediği gibi: “Efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek yol, medeniyet yoludur. Medeniyetin gerektirdiğini yapmak insan olmak için yeterlidir. Tarikat reisleri bu dediğim gerçeği bütün açıklığıyla anlayacak ve kendiliklerinden hemen tekkelerini kapatacak, müritlerinin artık erginliğe ulaştıklarını elbette kabul edeceklerdir.

Zafer Partisi kurulmazdan evvel de biz Atatürk çizgisinde Türk milliyetçileri aynı şiarla hakaret etmekteydik. Bugün Türk milliyetçiliğinin kalesi olan partimiz mevcut iktidara bu vesileyle bir kez daha seslenmektedir. Zamanında “Muhterem Hoca Efendi” denilip, “hizmet hareketi” olarak görülen, atlas kumaşlara sarılan “ne istediler de vermedik” denilen bu aşağılık yapıya, Türk devletinin kozmik odası açılmış milletin namusunun teminatı şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri başta olmak üzere cumhuriyetin yargı ve eğitim kurumları içten oyulmuştur. Bütün bu beceriksizliklerin neticesinde, iktidar kendi büyüttüğü yapıyı durdurmaya çalışırken şehit olan vatan evlatlarını, utanmadan siyasi çıkarlarına alet etmektedir. İktidar partisi; seçim sloganı olan “Türkiye Yüzyılı” ibaresini 15 Temmuz ile birleştirerek oy devşirmeye çalışmaktadır. “Türkiye Yüzyılı Kahramanları” dedikleri şehitlerimiz “Türk Milletinin Kahramanlarıdır” ve bir partinin seçim sloganına alet edilemeyecek derecede milletimiz nezdine kıymetlidirler.

Genel başkanımız bu yapı ile mücadele ederken, tehlikeye her platformda dikkat çekerken “Hocaefendilerine” toz kondurmayanlar, FETÖ’den ders almayanlar bugün aynı hataya düşerek “sarıklı amiralleri” palazlandırmakta farklı tarikat ve cemaat yapılarını desteklemeye devam etmektedir. Aynı senaryonun daha vahimi sığınmacı ve kaçaklar üzerinden yürütülmektedir. Ülkemize sokulan 13 milyon sığınmacı ve kaçağın ne kadarının eli silah tutmaktadır, terörle intisapları var mıdır, usulsüzce vatandaşlık verilenler yarın şerefli TSK üniformasını giyecek midir; bilinmemektedir.

Gayretimiz; iktidar yeniden “aldatıldık” mağduriyeti yaratmadan sığınmacıların vatanlarına dönmesi, selefi cihatçı yapılanmanın memleketimizden temizlenmesi, yeni 15 Temmuz’ların yaşanmamasıdır. Büyük Türk  Milleti’ne baş sağlığı, birlik temennilerimizle ve saygılarımızla…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.