Zafer Partisi Nilüfer İlçe’den Başkan Erdem’e ziyaret

Zafer Partisi Nilüfer İlçe’den Başkan Erdem’e ziyaret
25.08.2022
A+
A-

Zafer Partisi Nilüfer İlçe  Başkanı Işıl Esgin, ilçe yönetimi ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i ziyaret etti.

Başkan Işıl Esgin’in ziyaretine ilçe yönetiminden Dilek Yılmaz Çam, Gürsel Çalışkan ve Sevda Ağyar da katıldı. Zafer Partisi Nilüfer İlçe yönetimini, Turgay Erdem ve Başkan Yardımcısı Remzi Çınar karşıladı.

Turgay Erdem’in makamında sıcak geçen görüşmede Nilüfer Belediyesi’nin yeni projeleri görüşüldü. Nilüfer İlçe’nin temel sorunları, çözümleri konuşuldu. Genç üyeleri çok olan Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin, Turgay Erdem’e gençlerin Nilüfer ile ilgili isteklerini iletti.

Nilüfer’in Zaferli gençlerinin geliştirdikleri projeleri bir sonraki  ziyarette onların sunumuyla anlatıp, birlikte ilerletebileceklerini de ifade eden Esgin ve yönetimi, karşılıklı görüşmeden memnun kaldılar.

Ziyaretin sonunda Başkan Esgin, Turgay Başkan’a Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın “Saray Rejiminin Çöküşü Ve Türkiye’nin Yükselişi” kitabını armağan etti.

Işıl Esgin, Afyon dönüşünde Nilüfer İlçe’nin protokol ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam edeceklerini, stand çalışmalarını da hızlandıracaklarını ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.