Zafer Partisi Nilüfer Teşkilatı, 2. kez Görükle’de…

Zafer Partisi Nilüfer Teşkilatı, 2. kez Görükle’de…
26.07.2022
A+
A-

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı’ndan Görükle’de yeniden gövde gösterisi!

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanı Işıl Esgin ve teşkilatı, Görükle’de bu kez iki farklı noktada vatandaşlarla buluştu.

Zafer Partisi Nilüfer İlçe Başkanlığı, Görükle’de Kazım Koyuncu Sanat Sokağı girişinde ve Nilüfer Belediyesi Eğitim Anıtı önünde iki stant açarak vatandaşlarla buluştu. Görüklelilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlik, yine Nilüfer’de ses getirdi.

Nilüfer İlçe Başkanı Esgin, “Zafere Doğru” adını verdikleri etkinlikten çok memnun ayrıldıklarını söyledi.

  

NİLÜFER TEŞKİLATI 2. KEZ GÖRÜKLE’DE

Görüklelilerin imza kampanyasına katılımlarından, Zafer Partisi’ne inançlarından mutlu olduklarını dile getiren İlçe Başkanı Işıl Esgin, Görükle’de oturan vatanseverlerin de çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Başkan Esgin, “İki defadır Görükle merkezde vatandaşlarımızla buluşuyor, sohbet ediyoruz. Vatandaşlar, partimizi, Genel Başkanımız Sayın Ümit Özdağ’ı o kadar yakından takip ediyorlar ki, bize duydukları güven hepimizi onurlandırıyor. Görükle’ye verdiğimiz önem halkımızı mutlu ederken, “haftaya yine burada mısınız” diye sormaları günün bütün yorgunluğunu alıyor.” dedi.

ZAFERE GİDEN YOL…

Artık vatandaşların Zafer Partisi’ni yakından takip ettiğini ve tarım, ekonomi, eğitim, bilim, sağlık, çevre ve yeşil alan ve sanayi alanlarındaki projelere de hakim olduğunu ifade eden Başkan Esgin, şunları söyledi:

”Düzenlediğimiz vatandaşlarla buluşma etkinliklerimizde halkımızın sığınmacılardan ne kadar canlarının yandığını, ne kadar şikayetçi olduklarını görüyoruz. “Sığınmacıları Göndermeyeceğiz” diyen saray rejimi halktan ne kadar kopuk, milliyetçilikten ne kadar uzak açıklamalar yapıyor. Sahaya inip de vatandaşın derdini duymak istemeyen iktidar Türk milletinden yana değil, kaçak yollarla yurdumuza sokulan sığınmacılardan taraf oluyor. 10 yıldır sığınmacı teröründen canı yanan vatandaşa kulağını kapatıp, bildiğini okuyan bir saray rejimi var. Bunlara karşı net bir tavır koyan tek parti, Zafer Partisi’dir.

Biz Atatürk çizgisinde Türk milliyetçilerinin, Kuvay-ı Milliye ruhuyla bir araya geldiğimiz Zafer Partisi’nde tek bir sığınmacı kalmayana kadar, mücadelemize devam edeceğiz! Türk ulusunun aydınlık geleceği için çalışmaktan yılmayacağız.

Bugün de Nilüfer ilçemizde çok sayıda üye kaydı gerçekleştirdik. Geçici sığınmacıların kendi vatanlarına dönmeleri için çok sayıda imza topladık.

Görükleliler sordu, biz söyleyelim. Keskin gözlü Türkler, yakında yine Görükle’de olacak. Zafere giden yol emek ister. Kararlılık ister. En çok da yürek! Bu yürek Zafer Partisi’nde var.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.