Zafer Partisi Kurucu Ankara İl Başkanı belli oldu

Zafer Partisi Kurucu Ankara İl Başkanı belli oldu
31.08.2021
A+
A-

Zafer Partisi’nde Kurucu Ankara İl Başkanı belli oldu.

Zafer Partisi Kurucular Kurulu üyesi Tuğba Mızrak Demirbağ, Ankara kurucu il başkanı olarak atandı.

Başkanlık Divanı, Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu’nun (MDK) oluşmasının ardından teşkilatlanmaya yönelik çalışmalarına hız veren Zafer Partisi’nde kurucu il başkanları atamalarına devam ediliyor.

Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali Dinçer Çolak imzasıyla Ankara, Bursa, Konya, Çanakkale ve Batman kurucu il başkanlarının atamaları yapılırken Ankara Kurucu İl Başkanlığı görevine Tuğba Mızrak Demirbağ atandı.

1974 yılında Ankara’da doğan Demirbağ, TED Ankara Koleji ve ODTÜ Makine Mühendisliği mezunu. İş makineleri imalatı ve ihracatı üzerine çalışmalarını sürdüren Demirbağ, evli ve 1 çocuk annesi.

Ankara Kurucu İl Başkanı olarak atanması dolayısıyla mutluluğunu dile getiren Tuğba Mızrak Demirbağ, ”Kurucusu olmaktan gurur duyduğum, vatanımızın ve milletimizin son ümidi olduğuna yürekten inandığım Zafer Partisi’ne sayın Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ hocamızın takdirleriyle böyle güzel bir günde (30 Ağustos) Ankara İl Başkanı olarak atanmış olmaktan onur  duydum. İktidar yolundaki mücadelemizi bugün itibarıyla başlattık. Gazamız mübarek olsun” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. Kerim ardoğan dedi ki:

    İyi akşamlar sayın başbakanım, tebrik eder başarılar dilerim, Kerim ardoğan, 05426011878 /ÇORUM