Zafer Partisi İl Başkanı Sönmez: 100 bin imza ATA İttifakı, seçimlere girsin imzasıdır!

Zafer Partisi İl Başkanı Sönmez: 100 bin imza ATA İttifakı, seçimlere girsin imzasıdır!
17.03.2023
A+
A-

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Hasan Sönmez, Sinan  Oğan’ın cumhurbaşkanı adaylığı için toplanması gereken 100 bin imzanın, ”ATA İttifakı, 2023 seçimlerine girsin!” imzası olduğunu söyledi.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Hasan Sönmez, Dr. Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanı adayı olarak seçimlere girebilmesi için gereken 100 bin imzanın toplanmasının anti demokratik bir uygulama olduğunu söyledi.

Başkan Sönmez, Zafer Partisi Bursa İl binasında 2023 Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan için toplanması gereken 100 bin imza kampanyası ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Tüm seçmenleri ‘Sinan Oğan için 100  bin imza’ kampanyasına davet eden Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Hasan Sönmez, ”22 Mart günü başlayacak imza kampanyası süreci nedir? TBMM de grubu olmayan ve Zafer Partimiz önderliğinde kurulan ATA İttifakımızın adayı Dr. Sinan Oğan’ın Cumhurbaşkanlığı seçimine girebilmesi için seçmenlerimize dayatılmış, 100 bin imzanın toplanması olan anti demokratik bir uygulamadır. Dolayısıyla, vatanperver, geleceğini düşünen tüm hemşehrilerimizi 22 Mart günü bağlı bulunduğu seçim kurullarına gidip, evet “ATA İttifakı seçime girsin” imzasıdır.” dedi.

Başkan Sönmez, özellikle ulusal kamuoyunda lanse edilen sadece ve sadece iki ittifak ve bu ittifakların cumhurbaşkanı adaylarının gündemde tutulmasının son derece üzücü olduğunu belirterek, ”Demokrasi adına, geleceğimiz adına, ATA İttifakımız ve adayımız Dr. Sinan OĞAN adına, 22 Mart’ta başlayıp 6 gün sürecek bu süreçte tüm seçmenlerimizin bağlı bulundukları seçim kurullarına imzanızı vereceğinizden emin olmakla birlikte, önemle istirham ediyorum. Yaradan yar ve yardımcımız olsun. Saygılarımla.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  1. Alperyilmaz dedi ki:

    Enkisasurede izalarin toplanıp çok çalışmaları lazım buulke cendere kurtulmak zorundaayricacogu kimse haberi yok medya konusunda iyi çalışılmalıdır hayırlı olsun inşallah