Zafer Partisi Heyeti Azerbaycan’da, eski Cumhurbaşkanları Ebulfez Elçibey ve Haydar Aliyev’in mezarlarını ziyaret eti, dua okudu

09.10.2021
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Azerbaycan’da, eski Cumhurbaşkanları Ebulfez Elçibey ve Haydar Aliyev’in mezarlarını ziyaret edip dua okudu

Zafer Partisi’nin Türk Dünyası ülkelerine yönelik bir dizi görüşme trafiğinin ilk adımı bugün Azerbaycan ziyareti ile başladı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Genel Başkan Yardımcısı 21. Dönem Sivas Milletvekili Mehmet Ceylan, Genel Muhasip Seyit Yücel, Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Türk, GİK Üyeleri Erdinç Örencik,  ve Genel Başkan Danışmanı Onur Şenarslan ile Dış İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sedat Timur ve Sanayi Başdanışmanı Bayram Kazancı’dan oluşan heyet, hayatı boyunca, Türk dünyasının birleşmesi ve kardeşliği için mücadele eden Ebulfez Elçibey ve Haydar Aliyev’in mezarını ziyaret ederek dualar ettiler.

Zafer partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve beraberindeki heyet bugün Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye gitti. Havaalanında yaptığı açıklamada     Özdağ; “Azerbaycan’a başlattığımız ziyaret,  Önümüzdeki süreçte Zafer Partisi heyetleri diğer Türk devletlerini de ziyaret edecek. Bu ziyaretin Kardeş Azerbaycan’ın saldırgan Ermenistan karşısında kazandığı Zaferi hazmedemeyen ve Bakü’ye düşmanlığını tırmandıran İran’a karşı kardeşlerimizin yanında olduğunumuzu göstermek amacını taşıyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.