Zafer Partisi, Güneydoğu’da örgütlenmesini sürdürüyor

Zafer Partisi, Güneydoğu’da örgütlenmesini sürdürüyor
25.09.2021
A+
A-

Zafer Partisi, Batman İl Başkanlığı açıldı.

Kuruluşunun üzerinden henüz bir ay geçmiş olmasına rağmen hızla teşkilatlanan Zafer Partisi’nde Güneydoğu Anadolu’da il başkanlıkları da birbiri ardına açılmaya devam ediyor.

Son olarak geçtiğimiz günlerde Latif Sezgin’in kurucu il başkanı olarak atandığı Zafer Partisi Batman İl Başkanlığı’nın açılışı gerçekleşti.

Diyarbakır, Batman, Şırnak’ı kapsayan çeşitli ziyaretler için bölgeye giden Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Genel Başkan Yardımcıları Serdar Öztürk, Sevdagül Tunçer, Sultan Neslihan Seven, Sedat Timur, Tuğrul Kihtir ve Genel Sekreter Yardımcısı Melda Topyay’ın bulunduğu heyet, Zafer Partisi Batman İl Başkanlığı’nın açılışına katıldı.

Zafer Partisi Batman İl Başkanlığı’nın açılış töreni sonrasında basın açıklaması yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, “Tüm Türkiye’de teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. Bir ay gibi kısa sürede 40’tan fazla ilde teşkilatlanmamızı tamamlamış olacağız. Batman İl Başkanımız Sayın Latif Sezgin’i üstlendiği sorumluluktan dolayı tebrik ediyorum. Bu görevin üstesinden geleceğine inanıyorum. Türkiye’nin en genç il başkanlarından biri olarak Sayın Latif Sezgin ve yöneticilerinden Batman’dan milletvekili çıkarma sözü aldım” dedi.

Açılış töreninin ardından Batman esnafını ziyaret eden Zafer Partisi heyeti, esnafın yoğun ilgisi ile karşılaştı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.