Zafer Partisi Gemlik’te ‘Milli İrade Standı’ açtı

Zafer Partisi Gemlik’te ‘Milli İrade Standı’ açtı
10.10.2023
A+
A-

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı hız kesmeden çalışmalarına devam ediyor.

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı’nın koordinasyonunda Genel İdare Kurulu üyesi ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Kara ve  İlçe yönetimiyle birlikte Gemlik İskele Meydanında stant çalışmaları yapıldı.

Zafer Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, ”Vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik, Zafer Partisi olarak çözüm önerilerimizi anlattık. Zafer Partisi Genel Başkanımız  Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın çalışmaları hakkında hemşehrilerimize bilgi verdik.’’ dedi.

 

Başkan Toprakçı, ‘’Zafer Partisi Bursa İl Başkanlığımızın planladığı ve Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı olarak organize ettiğimiz Milli İrade Standımızda halkımıza ‘sığınmacıların güvenli bir şekilde vatanlarına dönmesini mi yoksa kalmasını mı istersiniz’ sorusunu sorduk. Temsili bir mini referandum düzenledik. Ve gördük ki vatandaşlarımız artık tüm sığınmacıların bir an önce güvenli bir şekilde kendi vatanlarına dönmeleri yönünde irade gösterdi. Ve büyük çoğunluğu yaşanan ekonomik krizden bu geri dönüş sağlandığında çıkılacağını öngörüyor.’’ açıklamasında bulundu.

“ZAFER PARTİ AİLESİNE KATILIMLAR DEVAM EDİYOR”

Gemlik’te yapılan mini referanduma katılan vatandaşlardan 230 kişinin ‘Gitsinler’ yönünde görüş bildirdiğini, ‘kalsınlar’ yönünde hiç kimsenin görüş belirtmediğini aktaran Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı şunları söyledi:

‘’Artık Atatürk’ün partisinin Zafer Partisi olduğunu söyleyerek aramıza katılan yeni üyelerimiz de gücümüze güç kattılar. Standımıza gelerek partimize ve bizlere büyük teveccüh göstererek destek veren tüm hemşehrilerimize bir kez daha teşekkür ediyoruz.

Atatürk’ün izinde Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ ‘ın yanında vatanımızı ve ailemizi savunmaya devam edeceğiz. Zafer’e inanan tüm cesur yürekleri bizlerle birlikte vatan savunması yapmaya partimize bekliyoruz. Zafer inananlarındır.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.