Zafer Partisi Gemlik İlçe’den Şehit Aileleri Derneği’ne ziyaret

Zafer Partisi Gemlik İlçe’den Şehit Aileleri Derneği’ne ziyaret
03.03.2023
A+
A-

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı: Şehit ve gazilerimizin geride bıraktıkları emanetlerine daima sahip çıkacağız!

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ve yönetim kurulu üyeleri “Gemlik Şehit Aileleri Derneği’ni” ziyaret etti. İlçe Başkanı Toprakçı, Dernek Başkanı Mehmet Pınar’la istişarelerde bulundu.

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Toprakçı ziyaret dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Şehit ailelerimize Genel Başkanımız Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın selamlarını ilettik. Genel Başkanımıza selamlarını aldık.” dedi.

İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, ”Şehitlerimizi görmek, aileleriyle sohbet etmek inanılmaz duygu yoğunluğu içinde içimizi bir kez daha acıttı. Her şey boğazımıza düğümlendi. Vatanımız için can vermiş tüm şehitlerimizin aziz ruhları şad olsun. Hepsini bir kez daha rahmetle anıyoruz. Hepimizin tek isteği vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve tabi ki içte ve dıştaki düşmanlarımızın bertaraf olması. Bu uğurda canını feda etmiş aziz şehitlerimizin kanlarıyla yazmış oldukları kahramanlıklarını ve büyük fedakarlıklarla korumuş oldukları değerlerimizin kıymetini bizden sonraki nesillere de anlatarak ecdadımızı unutmamak için bu ruha ve geride bıraktıkları emanetlerine daima sahip çıkacağımıza Zafer sözü verdik.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.