Zafer Partisi Gemlik İlçe’den Bursaspor’a destek

Zafer Partisi Gemlik İlçe’den Bursaspor’a destek
13.03.2023
A+
A-

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, Teşkilat ve Siyasi İşler Başkanı Mehmet Ali Sulhan ve Parti Sekreteri Üzeyir Aykuş son Bursaspor-Amedspor maçında yaşanan olaylar yüzünden Gemlik Bursaspor Taraftarlar Derneği’ni desteklerini bildirmek için ziyaret etti.

TFF Bursaspor’a 9 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Aynı TFF Batman Petrolspor- Şanlıurfaspor maçı yarıda kaldığında ise sadece 2 maç ceza verildi! Amedspor-Şanlıurfaspor maçında olan olaylar sonucu 1 maç ceza verildi? Bursaspor’a verilen ceza ise 9 maç ceza!

YANINDAYIZ BURSASPOR!

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ziyarette yaptığı açıklamada, “Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçileri olarak kentimizin takımı Bursaspor’umuzun ve taraftarımızın her zaman yanındayız. Gemlik Taraftarlar Derneği Başkanım ve yönetim kurulu üyeleri hepsi pırıl pırıl gençler. Hangi şehrin milletvekili olduğunu unutup, Bursa taraftarına sırtını dönen! Diyarbakır’da Bursaspor’a yapılan şiddeti görmezden gelip, Bursa maçında hümanist kesilen siyasiler ve Bursa’nın sözde milletvekilleri! Bursa taraftarımızı sosyal medyada linç eden herkes karşısında bizi bulacak! Bursasporumuzun ve taraftarımızın her zaman yanındayız, destekçileriyiz.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.