Zafer Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, STK ziyaretlerini sürdürüyor

Zafer Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı, STK ziyaretlerini sürdürüyor
27.01.2023
A+
A-

Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı: Zafer Partisi, Türk Devletini Türk milletine verecek tek partidir.

Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı ve yönetim kurulu üyeleri, Gemlik’te STK ziyaretlerine devam ediyor.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gemlik Temsilciliğini ziyaret eden Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı; ”Şanlı tarihimizin zaferlerle dolu geçmişi ve bu zaferleri bizlere kazandıran kahraman gazilerimiz hiçbir zaman unutulmamalıdır. Ve layık oldukları değer her zaman her yerde verilmeli.” açıklamasında bulundu.

  

Canları pahasına bize bu toprakları vatan kılan aziz şehitlerimiz ve gazilerimizin her zaman hürmetle hatırlanması gerektiğinin altını çizen İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı, ”Zafer Partisi her zaman şanlı ordumuzun, gazilerimizin, yüce Türk milletinin yanındadır. Devlet-i Ebed-i Müddeti İlelebet Cumhuriyet” dedi.

Gaziler Derneği Başkanı Kıbrıs Gazisi Kadri Tan ise Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı yöneticilerinin ziyaretinden mutlu olduklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi.

Gemlik Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı; “Muhtarlarımızla ortak akılla nasıl birlikte çalışabiliriz, Zafer Partisi olarak nasıl faydalı olabiliriz, neler yapabiliriz bunun değerlendirmesini yaptık.

Muhtarlar Derneği Başkanı Muhtar Enver Çelik ise tek dileklerinin bu bayrağın hep dalgalanması olduğunu ifade ederek, ”vatanının birliği, bölünmemesi” derken, İlçe Başkanı Nilüfer Toprakçı da, ”Hepimizin tek dileği bu; vatanımızın birliği, dirliği, bölünmezliği için çalışıyoruz. Türk Devletini Türk milletine verecek tek parti; Zafer Partisi’dir. Desteklerinizi bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.