Zafer Partisi Gemlik Adayı; Nilüfer Toprakçı

Zafer Partisi Gemlik Adayı; Nilüfer Toprakçı
18.01.2024
A+
A-

Zafer Partisi’nin Gemlik Belediye Başkan Adayı, iş insanı Nilüfer Toprakçı oldu.

Zafer Partisi, 31 Mart’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerle ilgili belediye başkan adaylarını birer birer açıklamaya devam ediyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bayram Kazancı’nın ardından Gemlik Belediye  Başkan Adayı da Nilüfer Toprakçı oldu.

Gemlik Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulunan Nilüfer Toprakçı, ”Gemlik halkımızı sorun belediyeciliği ile değil, Zafer belediyeciliği ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız. Gemlik Zafer’e koşuyor.” dedi.

2021 yılında Genel Başkan Ümit Özdağ ile yola çıktıkları andan itibaren her gün daha da artan bir inançla Zafer yürüyüşüne başladıklarını belirten Nilüfer Toprakçı, şunları söyledi:

‘Genel Başkanımın bana vermiş olduğu her görevi gururla kabul ettim. Bugün de burada vermiş olduğu görevi yine büyük bir gururla kabul etmenin onurunu yaşıyorum. Elimizden gelenin fazlasıyla Gemlikli hemşehrilerimiz için çalışacağız. Gemlik’imizin sıkıntılarını da, çözümlerini de mahalle mahalle, sokak sokak çok iyi biliyoruz. Gemlik halkımızı sorun belediyeciliği ile değil, Zafer belediyeciliği ile tanıştırmak için var gücümüzle çalışacağız.

Her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık diyenlerle de, bölücülere selam yollayıp, kırmızı halı serenlerle de, onları kahvaltıya davet edenlerle de asla yan yana olmayacağız!

Türk Devletini Türk milletine geri vereceğiz.

Her türlü ayrımcılığı Türklere karşı yapacağız.

Sığınmacılara belediyeler tarafından verilen her türlü ayrıcalıklı  hakkı geri alacağız.

Ata’mızın Türk kadınına tanıdığı seçme ve seçilme hakkına bir kez daha şükran duyarak, Ata’mızın izinde, Genel Başkanımızın yanında tüm ekip arkadaşlarımla birlikte vatanımızı ve ailemizi savunacağız, söz veriyoruz!

Yaşasın Türk Milleti’nin Zafer’i…

Yaşasın Gemlik’in Zafer’i…

Ne Mutlu Türk’üm Diyene!”

Zafer Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Nilüfer Toprakçı, tüm Gemlik halkını 3 Şubat Cumartesi günü saat 19:00’da Merinos Kültür Merkezinde Genel Başkan Prof Dr Ümit Özdağ’ın da katılımıyla düzenlenecek olan Zafer Partisi Bursa Büyükşehir ve ilçe belediyeleri adaylarının tanıtım toplantısına davet etti.

NİLÜFER TOPRAKÇI KİMDİR?

Gemlik’te 25 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren bir firmanın da sahibi olan Nilüfer Toprakçı, İletişim Fakültesi Basın-Yayın ve İktisat Fakültesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler  Kurumsal İletişim Uzmanlığı olmak üzere 3 üniversite mezunu.

Gemlik’te çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve dernekte yönetim kurulu üyeliği ve başkanlık görevlerinde bulundu.

Nilüfer Toprakçı, 2021 yılından bu yana Zafer Partisi Gemlik İlçe Başkanlığını yürütüyordu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.