Zafer Partisi de aday çıkartacak

Zafer Partisi de aday çıkartacak
08.03.2023
A+
A-

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ittifak yaptığı partilerle birlikte cumhurbaşkanı adayını cumartesi günü açıklayacaklarını söyledi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ittifak yapılan partilerle birlikte cumhurbaşkanı adayı çıkartacaklarını söyledi. Zafer Partisi’nin tek başına adayı olmadığını belirten Özdağ, ilan edecekleri adayın ittifak adına seçimlere katılacağını söyledi.

Flaş TV’de Fatih Ertürk’ün programına katılan Ümit Özdağ şınları söyledi:

”Zafer Partisi’nin tek başına bir adayı yok ama Zafer Partisi’nin içinde olduğu ve cumartesi günü açıklanacak olan büyük ittifakın bir adayı olacak. Bütün vatandaşlarımızı, basın yayın kuruluşlarını ve Zafer Partilileri cumartesi günü saat 14.00’te Zafer Partisi Genel Merkezi önüne davet ediyorum. Aday da ittifak da belli olacak.”

O İSİMLERİ PAYLAŞTI

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabından bugün yaptığı bir görüşmenin fotoğrafını paylaştı. Özdağ paylaşımında, “ÜOD eski Genel Başkanı Ulvi Batu, Hakkı Şafakses ve Özcan Pehlivanoğlu ile bir araya geldik. Türk milliyetçileri, Atatürkçüler Türk siyasetinin eşantiyonu değil kurucu unsuru ve taşıyıcı kolonudur” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.