Zafer Partisi Bursa’dan esnaf ziyareti

27.10.2021
A+
A-

Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın liderliğini yaptığı Zafer Partisi’nde Bursa İl Teşkilatlanma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Parti çalışmaları kapsamında Bursa ‘ya gelen Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Sevda Özbek ve Genel Başkan Baş Danışmanı Bayram Kazancı, il başkanlığında düzenlenen organizasyonda parti programı hakkında partililere bilgi verdi.

Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, yaptığı açıklamada, “Asla umutsuzluğa kapılmayın. Türkiye’de bütün koşullar değişecektir. Daha iyi, daha demokratik ve adaletli bir Türkiye bizleri bekliyor. Esnafın da, sanayicinin de, sokaktaki satıcının ve vatandaşımızın da rahat edeceği güzel Bursa’yı beraber yeniden inşa edeceğiz” dedi.

ESNAFIN SORUNLARINI DİNLEDİLER

İl Başkanlığında yapılan toplantının ardından sahaya inen Zafer Partililer, Bursa’da esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlediler.

Esnaf ziyaretlerine Zafer Partisi Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Dr. Aslan Yaman, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Sevda Özbek, Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Hidayet Sevinç, Genel Başkan Baş Danışmanı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İzleme Komitesi Başkanı Bayram Kazancı, Kurucular Kurulu Üyesi Mahmut Kara ve Bursa İl Başkanı Halil İbrahim Aydın ve İl Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Bursa’da Tuz Pazarı Caddesi, Uzun Çarşı ve OTASANSİT Sanayi Sitesi’nde esnaf ve vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Zafer Partililer, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumu paylaştılar.

Ziyaretler kapsamında sanayicilerle de bir araya gelen Zafer Partisi yöneticileri, Türkiye’nin içinde bulunduğu sanayi ve ekonomik durum hakkında sorunları dinlediler, görüş alışverişinde bulundular.

Yoğun bir ilgiyle karşılanan Zafer Partisi yöneticileri, partinin çözüm politikalarını da esnaf ve sanayicilerle paylaştı, yeni üyelere üyelik rozetlerini taktı.

BAŞKAN AYDIN: BURSA’NIN SESİ OLACAĞIZ

Ziyaretler esnasında konuşan Zafer Partisi İl Başkanı Halil İbrahim Aydın, ”Parti üst düzey yöneticilerimizle yaptığımız, esnaf, sanayici ve vatandaşlarımızın yoğun teveccühü ile karşılaştık. Esnaf ve sanayicilerimizin sorunlarını dinledik, onlara parti politikalarımızı anlattık. Ekonomik şartların genelde ülkemiz, özelde ise Bursa’da etkisi derin bir şekilde hissediliyor. Esnafımızın, sanayicimizin ve vatandaşımızın mağduriyeti gün geçtikçe enflasyonun altında ezilmekte ve toplumumuzun alım gücü düşmektedir. Durmadan yorulmadan; esnaflarımızı, sanayicilerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret etmeye ve Bursamızın sesi olmaya devam edeceğiz. Zafer yolunda Bursa, tüm kadrolarıyla Zafere doğru ilerliyor. Yolumuz açık olsun.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.