Zafer Partisi, Bursa’da atağa geçti!

14.10.2021
A+
A-

Zafer Partisi Bursa’da 3 ilçeye jet atama…

Zafer Parti Bursa İl Başkanlığı’na Halil İbrahim Aydın’ın atanmasıyla başlayan süreç Gemlik, Osmangazi ve Mustafakemalpaşa’ya ilçe başkanlıklarına görevlendirme ile devam etti.

Bursa il binasında yapılan görevlendirmelerle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Halil İbrahim Aydın; “Öncelikle hepinizi Genel Başkanımız Sn. Prof. Dr. Ümit Özdağ adına, tüm Zafer Partisi ailesi ve şahsım adına selamlıyor, saygılarımı sunuyorum. Partimizin kuruluş dilekçesi 26 Ağustos 2021 tarihinde İçişleri Bakanlığımıza verilmiş olup 30 Ağustos 2021 tarihinde tüzel kişiliğini kazanarak Türk siyasal yaşamındaki yerini almıştır.” dedi.

Zafer Partisi’nin ülke siyasetindeki çözümsüzlük, kutuplaşma, ekonomideki sıkıntılar başta olmak üzere yaşanan tüm olumsuzluklar nedeniyle Atatürk çizgisindeki Türk Milliyetçiliğini esas alarak, kuruluş felsefesine bağlı ve cumhuriyet değerlerine sadık bir parti olarak kurulduğunu belirten İl başkanı Aydın, ”Kuruluşumuz ile birlikte aynı gün Zafer Partisi Bursa Kurucu İl Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. İl Başkanlığı görevime başladıktan sonra öncelikle il başkanlığı binamız kiralanarak faaliyetlerimize başladık. Kısa bir zaman içerisinde kurucu il yönetimi oluşturulmuştur. Teşkilatlanma faaliyetleri kapsamında; Osmangazi İlçe Başkanlığına Sn. Adem Şimşek, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanlığına Sn. Köksal Şenkuyumcu, Gemlik İlçe Başkanlığına Sn. Nilüfer Toprakçı bugün itibarı ile görevlendirilmişlerdir. Diğer ilçelerimizde de teşkilatlanma çalışmalarımız devam etmekte olup atamalar yapıldıkça gerekli bilgilendirme yapılacaktır.” diye konuştu.

Önümüzdeki günlerde değerlendirme toplantısı ile kamuoyunun karşısına çıkacaklarını dile getiren Zafer Partisi Bursa İl Başkanı Aydın, Zafer Partisi olarak vatan nöbetine Bursa’nın 17 ilçesinin tamamında yakın bir zamanda tüm üyelerimizle devam edeceklerini söyledi.

Zafer Partisi’nde üç ilçe başkanı da yaptıkları açıklamalarda partinin birer  neferi olarak çalışacaklarını dile getirdiler.

Gemlik İlçe Başkanlığına Nilüfer Toprakçı; “İlçemizin sorunlarını çözünceye kadar mücadeleye devam edeceğim.” derken, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Köksal Şenkuyumcu ise; “Mustafakemalpaşa her yönüyle şampiyonlar liginde olması gerekirken ne yazık ki; amatör ligde dibe vuruyoruz.” ifadesini kullandı.

Osmangazi İlçe Başkanlığına atanan Adem Şimşek de, “Kendi başına bir büyükşehir olan ilçemizin tüm sorunlarına vakıfız, partimiz adına vatan nöbetine devam edeceğiz.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.